Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Overarbejde til Peder T. Rallycross

Rallycross - DM 
26/06/14 

Weekendens NEZ løb på Nysumbanen ved Hobro blev en hård omgang ved den røde Volvo 240 som normalt ikke er at finde blandt buler og ballade.
 

Om det var sommervarmen, eller vildskaben efter at være den første vinde på det nye banelayout der fik folk til at gå ekstra til glasfiberen på den midtjyske racerbil vides ikke, men en ting er helt sikkert – det var en hård omgang.


(Foto: KCJ Foto)

Der havde været gniderier hele dagen, men på første omgang i semifinalen gik det helt galt. Da starten går kommer jeg som altid godt afsted, men i første sving kommer jeg i klemme ved autoværnet, da jeg så bremser for at slippe fri af det kommer der en bragende bagfra og gør baggagerummet en del kortere end standard. Jeg bliver så skubbet tilbage i ham som jeg var i klammeri med fra starten, og hans bil bliver totalt smadret ved sammenstødet – sådan fortæller en let rystet Peder T. mens han og de andre kører venter på om starten i semifinalen. Efter det alvorlige sammenstød skal føreren af den anden bil tjekkes af banens redningsfolk, og det giver et hul til at kunne få lappet Volvoen sammen. Semifinalen slutter Peder som 2´er og finalen som 3´er i NEZ sammenhæng, og vinder af DM afdelingen.


(Foto: KCJ Foto)

Weekenden var ud over semifinalen gået rimelig efter planen, og der var kæmpet med i toppen og vist god fart på den nye og sjove bane. En bane som har to lange langsider, bakketoppe hvor bilen letter og et par lange sving hvor den brede Volvo kan få lov at smide med røven.


(Foto: KCJ Foto)

Endnu en gang har vi rygende travlt i værkstedet, da turen allerede på torsdag går til Norge til Momarken hvor der skal køres en Super national afdeling oppe. Der er varslet overarbejde på Peder´s arbejde, så det bliver vist noget med aftensmad og lange aftner i værkstedet hjemmes hos os – siger hustru og teamchef Inge Henneberg. Skidt pyt, vi arbejder bedst under pres griner de begge afslutningsvis inden de pakker sammen og sætter kursen hjemad for en kort bemærkning.

- Peder T. Rallycross / KCJ FOTO


Læs mere om:
  • Nysum
  • 22/06/14 - Nysum - Rallycross - DM
  •