Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Pokaler til hele Suzuki Motorsport i hjemmebanerally

DM Rally 
25/06/14 

Der var pokaler over hele linjen, da Suzuki Motorsport den 21. juni stillede til start i årets Peugeot Rally, der havde base i Slagelse og blev afviklet på en stor del af Vestsjælland. Kasper Nyman/Dan Johannsen (Vejen/Vejen) sikrede sig årets tredje sejr i træk i Standard National, mens Kenneth Madsen/Henrik Dernoff (Dianalund/Ringsted) og Anders Lysen/Morten Olsen (Sorø/Sorø) sørgede for en sikker 1-2-sejr i klassen.
 

”Det resultat kan vi kun være supertilfredse med i Suzuki Motorsport,” siger Anders Lysen. ”Det var en super, super fed dag for hele teamet, og for mig personligt var det også fedt at komme tilbage i et DM-rally.”

Peugeot Rally var nemlig første DM-start i denne sæson for Anders Lysen, men løbet bød også på en anden comebackoplevelse for teamchefen.

”Det er 18 år siden, at jeg sidst har kørt et DM-rally sammen med Morten Olsen, og det gik rigtig godt. Vi skulle lige bremse støvet af på de første par prøver, men derefter havde vi så fart på.”


Efter 16 års pause deltog Anders Lysen og Morten Olsen atter sammen i et DM-rally

Fart på havde Kenneth Madsen/Henrik Dernoff også, da de tog sæsonens tredje sejr i Tunet National, hvor de arbejder på at forsvare deres Danmarksmesterskab.

”Vi vandt hver eneste prøve i løbet, men da vi heller ikke denne gang havde Benny Pedersen at kæmpe imod i divisionen, fandt vi i stedet nogle firhjulstrækkere at slås med,” fortæller Kenneth Madsen. ”Det var med til at motivere os, og det gav os et rigtig godt løb, som vi kunne køre i et godt, højt tempo.”


Kenneth Madsen og Henrik Dernoff havde et perfekt rally

Kenneth Madsen/Henrik Dernoff var ikke det eneste mandskab fra Suzuki Motorsport, der ved lørdagens løb kom et skridt tættere på et Danmarksmesterskab. Det gjorde Kasper Nyman/Dan Johannsen også.

”Nu har vi fået tre sejre i streg, så vi har en god føring, men der er stadig lang vej endnu, så vi må stadig holde kablet stramt for at kunne blive mestre,” siger Kasper Nyman.

”Løbet gik rigtig godt for os, for vi vandt divisionen på alle prøver. Vi har ingen problemer haft. Suzukien har bare kørt, og vi har ikke været af vejen eller noget, og til sidst kunne vi få en meget komfortabel sejr.”


Tredje DM-start og tredje DM-sejr blev det til for Kasper Nyman og Dan Johannsen

Trods det komfortable sejr bød løbet også på udfordringer for Kasper Nyman/Dan Johannsen.

”Da vi kørte prøverne igennem, kunne jeg se, at der var to af dem, som jeg havde kørt før, men ellers var resten af prøverne nye, og det var rigtigt spændende,” siger Kasper Nyman.

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Dan Johannsen
  • Henrik Dernoff
  • Kasper Nyman Andersen
  • Kenneth Madsen
  • Morten Olsen
  • Slagelse
  • 21/06/14 - Slagelse - DM Rally
  •