Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 3

Emil Bernstorff vinder på Red Bull Ring

Grand Prix 3 
24/06/14 

Bernstorff snupper en suveræn sejr i weekendens andet GP3 ræs i Østrig
Det var en god weekend, der begyndte med en solid kvalikation, som betød at Emil startede første løb i 3. position umiddelbart bag Alex Lynn, hans Carlin hold kammerat.
En god start lancerede Emil in bag Lynn, hvor han hold position til flaget. Første GP3 podium var en realitet.
 

I andet løb skulle Emil derfor starte 7. Igen sikrede en raket start et par hurtige pladser og han var klar i 4 position, da han nåede det tredje sving i anden. løbsomgang. Her lagde Emil sin bil perfekt da han så at de to førere kæmpede hårdt om P1 og at Yelloly i tredje lagde sig på ydersiden; der var lidt plads i midten og da etere og toeren havde kontakt med hinanden sagde Emil "Mange tak" og tog alle 3 biler indenom og dermed føringen.


(Foto: GP3 Series)

Derefter kunne han lægge afstand til feltet ved blandt andet et sætte løbets hurtigste omgangstid (2 point) og dermed køre en suveræn første sejr hjem. "Det føles rigtig godt at vinde i GP3, den første sejr er altid svær og jeg er meget glad for at den er kommet så tidligt for mig. Carlin holdet har været fantastiske og gav os en super bil her. Vi vidste fra testene før sæsonstarten at vi havde god fart, så forhåbentligt kan vi føre den gode form videre til Silverstone." sagde den meget glade racer.


(Foto: GP3 Series)

Næste race weekend er d 5-6 juli på Silverstone

Axel Bernstorff
Team Emil


Læs mere om:
  • Emil Bernstorff
  • Red Bull Ring
  • 22/06/14 - Red Bull Ring - Grand Prix 3
  •