Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

En flad fornemmelse på Nysumbanen

Rallycross - DM 
24/06/14 

Det der længe lignede en weekend med adgang til det øverste podie trin, udviklede sig til lidt af en finale fuser. Med to omgange igen dykker Ulrik ind og vil tage sit jokerlap. Ved udkørslen står en stabel dæk som er skruet sammen med nogle kraftige stykker jern.
 

Efter mange påkørsler weekenden igennem var de stykker jern blevet så bøjede at de stak ud fra dækstablen, og da Ulrik jo har for vane at køre ret tæt på tingene, snitter han et af dem, og får højre fordæk skåret op.


Ulrik Linnemann
(Foto: KCJ-Foto)

Der var lagt op til en spændende finale med nogle hurtige konkurrenter, men da det grønne lys tænder bliver Daniel Sveningsen holdende på starten med en teknisk defekt. Så jeg var klar over det blev en finale mellem Peter Lindgaard og mig, desværre punkterer jeg i jokerlap, og må indstille jagten på Peter – udtaler en ærgerlig og lidt skuffet Ulrik efter finalen.

I både træning og i de indledende heat havde kombinationen af den nye Nysumbane og en sejrsparat duo bestående af Frida og Ulrik ellers vist sig som en ganske hurtig kombination.


Ulrik Linnemann
(Foto: KCJ-Foto)

Nysumbanen er blevet en hurtig bane med to rigtig gode langsider, så der er virkelig kommet fart på, samtidig med at der er nogle sjove sving hvor det køretekniske stadig spiller ind. Alt i alt en bane som passer utrolig godt til mig – siger en smilende Ulrik Linnemann efter de første runder.


Ulrik Linnemann
(Foto: KCJ-Foto)

Selvom det ikke blev til en sejr denne weekend, er der ro i sindet med hensyn til de kommende tre weekender i EM serien, som skal køres i Finland, Sverige og Belgien. De små justeringer vi har lavet på bilen ser ud til at fungere, og med lidt finpudsning ser det ud til vi er ved at være klar til en sejr i EM – det er i hvert fald tiltrængt med alt det arbejde teamet har lagt i opgaven – slutter teamchef Jørgen Linneman af.

- Linnemann Motorsport / KCJ FOTO


Læs mere om:
  • Nysum
  • 22/06/14 - Nysum - Rallycross - DM
  •