Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Dobbeltsejr til Kim Lund i de norske fjelde

Citroen DS3 Cup 
23/06/14 

Midtjyden kørte sig til sejr i Citroën DS3 Cup i begge weekendens løb på Rudskogen Motorsenter i Norge. Trods småproblemer lykkedes det Madbull Racing-teamet at få bilen over stregen som vinder.
 

Fredag blev der trænet alt hvad bilerne kunne, og Kim Lund var konstant hurtigste kører i klassen. Det ændrede sig ikke da der lørdag blev kørt tidtagning; her var den midtjyske tidl. DTC-kører atter hurtigst, foran Jørgen Worthmann.


Kim Lund dobbeltsejrede på Rudskogen
(Foto: Gripping Media ApS)

Med forreste startplacering lykkedes det også Kim Lund at køre sig i front af første løb. Den placering holdt han løbet ud, mens konkurrenterne bag ham byttede plads undervejs i løbet. Til gengæld var der spænding til weekendens andet løb, hvor de forreste seks kørere blev byttet rundt - dermed var Kim Lund startende fra sjettepladsen.

For at bidrage til spændingen valgte vejrguderne at sende en byge på banen kort før løbet. Alligevel fik Kim kørt sig op til førstepladsen på blot fem omgange, og han kunne køre bilen over målstregen som sejrherre. Alligevel mente dobbeltvinderen ikke at det nødvendigvis var sjovt at være forreste mand på banen:

- Det er fedt at vinde, men det er en smule … spændende … at være forreste bil, når man kommer ned til den frygtede “angstkurven” som den første, især når man ved at der er fedtet føre. Det kræver lige en dyb indånding…

Man kan roligt sige at Kim Lund og Madbull Racing har fået oprejsning efter sidste års løb på banen, hvor en defekt turbo kostede alle muligheder for sejr:

- Vi kan være godt tilfredse med weekenden. Bilen kørte som en drøm, og jeg fik det optimale ud af den. Banen var virkelig speciel at køre på efter regnbygen i andet heat, men det gik jo helt godt alligevel.

Nu står den på sommerferie for det midtjyske team. Næste løb er Grand Prix Danmark på Jyllandsringen den sidste weekend i august, så der er god tid til at få finjusteret og poleret bilen en ekstra gang.

Madbull Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 22/06/14 - Rudskogen Motorsenter - Citroen DS3 Cup
  •