Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen tog sejr på Rudskogen

DTC 
22/06/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipAndet kvalifikationsheat på Rudskogen Motorsenter endte med sejr til Jan Magnussen, Roskilde. Veteranen var startet løbet fra position 7 i kraft af den omvendt startrækkefølge, men han bevægede sig hurtigt frem i rækkerne og nærmede sig den forreste del af feltet, hvor Patrick Egsgaard, Esbjerg, havde taget føringen fra Molly Pettitt, Norge.
 

På tredje omgang var Jan Magnussen nået frem på tredjepladsen efter Patrick Egsgaard og Jesper Egebart, Vejle, og en for en gik han forbi dem, så han midtvejs i løbet – på den femte af de ni omgange – kom i front. Her blev han frem til det ternede flag.


Jan Magnussen havde noget at juble for efter andet kvalifikationsheat.
(Foto: CNPhoto.dk)

Men Jan Magnussen var ikke den eneste kører, som var hurtig og effektiv til at køre op gennem rækkerne. Det gjorde vinderen af det første kvalifikationsløb også. Marius Nakken, Norge, havde på sjette omgang fået arbejdet sig frem om treer, og nordmanden kunne bl.a. udnytte sin hjemmebanefordel til at tage andenpladsen fra Jesper Egebart, Vejle. Herefter hentede han ind på Jan Magnussen, men ved det ternede flag var der blot seks tiendedele mellem de to kørere.

(Red.
Marius Nakken havde indkasseret en tidsstraf på 6 sek. hvilket fik ændret på slutresultatet:
1. Jan Magnussen
2. Casper Elgaard
3. Jesper Kilstrup Egebart
4. Marius Nakken
Se hele slutresultatet af løb 2 her)


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Rudskogen Motorsenter
  • 22/06/14 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  • Rudskogen - Løb 2
  •