Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Marius Nakken vandt første løb

DTC 
22/06/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet endte med hjemmebanesejr, da Auto-G Danish Thundersport Championship kørte det første kvalifikationsløb på Rudskogen Motorsenter. Det var Marius Nakken, Norge, der kunne udnytte sin pole position til at tage sin første sejr i mesterskabet.
 

Bag nordmanden blev der kæmpet, for det lykkedes i starten Casper Elgaard, Egå, at passere Jan Magnussen, Roskilde, men sidstnævnte kom atter forbi, missede et gear, og så var køreren fra Stark Racing tilbage på andenpladsen. For et øjeblik, for så kom Jan Magnussen tilbage.


Marius Nakken sørgede for en hjemmebanesejr ved første kvalifikationsheat.
(Foto: CNPhoto.dk)

Køreren fra Telesikring Racing gik nu i gang med at indhente Marius Nakken, som over de første par omgange havde fået opbygget et forspring på små tre sekunder. Støt og roligt fik Jan Magnussen indhentet nordmanden, men da der manglede et par omgange, satte danskeren et baghjul udenfor i gruset, og det forhindrede ham i at sætte et angreb ind på Marius Nakken, som dermed opnåede sit bedste resultat i Auto-G Danish Thundersport Championship.

Casper Elgaard tog tredjepladsen foran Ronnie Bremer, Hvidovre, i et løb, der bød på en del dramatik udenfor top 4.

På et tidspunkt lå Nicki Petersen, Hjortshøj, Jesper Egebart, Vejle, Michael Markussen, Kolding, Patrick Egsgaard, Esbjerg, og Mikkel C. Johansen, Slagelse, i en tæt klump på pladserne fra nummer 5 til 9, hvor kvintetten blot var adskilt af to sekunder. Det blev tæt. For tæt, for Michael Markussen og Mikkel C. Johansen kom i nærkontakt og måtte begge udgå med et ødelagt forhjulsophæng.

Det var ikke løbets eneste dramatiske episode. På et tidspunkt spandt Nicholai Eberhard, Hinnerup, og stod på tværs foran Jesper Sørensen, Dragør. Amagerkaneren måtte bremse helt op og stod helt stille, inden han kunne genoptage løbet.


Læs mere om:
  • Marius Nakken
  • Rudskogen Motorsenter
  • 22/06/14 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •