Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Spænding om udfaldet i weekendens Peugeot Rally

DM Rally 
20/06/14 

2WD-divisionen garanterer kamp til målrampen i årets sjællandske DM-rally
Weekendens Peugeot Rally i og omkring Slagelse bliver et løb, hvor der vil være kamp på alle fronter. Forrest i feltet vil Ib Kragh/Mie Petersen, begge Juelsminde, skulle forsøge at forsvare deres føring i 4WD-divisionen mod dels Christian Jensen/Freddy Pedersen, Ans/Bjerringbro, dels 2011-Danmarksmestrene Brian Madsen/Anja Posorski, Slagelse/Rødding.
 

Men det er ikke den eneste kamp, man vil kunne opleve i fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet i rally. Det er nemlig spænding om udfaldet i alle klasser i Peugeot Rally. Ikke mindst i den såkaldte 2WD-divisionen, hvor et lokalt mandskab vil være i fokus. Det er Kim Madsen/Line Lykke Jensen, begge Slagelse.


Nicki Thiim med 2013 pokalen
(Foto: Natascha Theisen)

”Rent oplevelsesmæssigt bliver det dejligt at være på hjemmebane – så kan vi rigtigt møde fans og sponsorer,” siger Kim Madsen, der aktuelt ligger en delt andenplads i kampen om Danmarksmesterskabet i 2WD-divisionen.

”Vi har været i konkurrence mod flere mandskaber i år. Sidste gang i Nordjylland kæmpede vi mod Simon Larsen, som var noget af en overraskelse for os. Men det er bare positivt, for det er med til at holde et højt tempo i vores division.”

Netop 2WD-divisionen kan godt gå hen at blive den mest åbne ved Peugeot Rally.

Kim Madsen/Line Lykke Jensen vandt divisionen ved årets tredje DM-afdeling, men de to foregående løb havde to andre mandskaber, som vinder. Jacob Madsen/Claus Kammersgaard, Hårby/Grindsted, vandt premieren, mens Klaus Hammer/Finn Thomsen, Espergærde/Outrup, sejrede i anden afdeling.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Kim Madsen
  • Line Lykke Jensen
  • Slagelse
  • 21/06/14 - Slagelse - DM Rally
  •