Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Auto-G DTC sætter kursen mod Norge

DTC 
19/06/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipTredje afdeling af mesterskabet køres på Rudskogen sydøst for Oslo
Det bliver i Norge, at det næste slag i Auto-G Danish Thundersport Championship skal slås. Helt præcist på Nordens mest moderne raceranlæg, Rudskogen Motorsenter, som ligger i klipperne ved byen Rakkestad, godt 75 kilometer sydøst for Oslo.
 

”Banen er større end de danske baner, der er lidt mere fart på i svingene, og man får et sug i maven flere gange, når man skal bremse, for man kan ikke altid se svingene, fordi det går meget op og ned ad bakke,” siger Mikkel C. Johansen, Slagelse.

Sjællænderen kender om nogen til den norske racerbane. Det var nemlig her, at han sidste år fik sit gennembrud i Auto-G Danish Thundersport Championship, da han tog sin første sejr.


Sidste år triumferede Mikkel C. Johansen
(Foto: Morten Alstrup)

”Alting spillede bare, men vi havde også lidt held i posen,” indrømmer han. ”Jeg skulle starte fra anden position, men havde også en bil, som fungerede fint.”

Det store spørgsmål er så, om han i kamp mod bl.a. Jan Magnussen, England, Casper Elgaard, Egå, og John Nielsen, Randers, vil kunne gentage sin sejr.

”Selvfølgelig håber jeg på det, men jeg har været lidt bagefter fra sæsonstart og prøver at vinde noget af det tabte, men jeg tror helt klart, at jeg har fundet noget tid i bilen,” siger Mikkel C. Johansen. ”Om jeg ligefrem kan gentage succesen, ja, det vil nok være lidt vildt, men jeg tror, at jeg kan være lidt længere fremme, end jeg har været.”

I de godt ni måneder, der er gået siden Auto-G Danish Thundersport Championship første besøg på Rudskogen Motorsenter, er der sket meget i klassen. Deltagerantallet boomede således hen over vinteren, og konkurrencen er blevet skrappere.

”Sidste år var der måske tre kørere på banen, som mente, at de kunne vinde, men i år er det alle sammen. Det giver nogle herredyster, så der er ikke nogen, som får noget foræret,” siger Mikkel C. Johansen. ”Der vil helt sikkert blive gået til stålet.”

”Selv skal jeg tilbage i top 5. Kommer jeg i top 3, så er jeg meget glad, for jeg føler, at jeg har lidt, jeg skal hente. Bare det at komme længere frem vil være en sejr for mig.”

Auto-G Danish Thundersport Championship
DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 22/06/14 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •