Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Martin V. Jensen og Nicholai Eberhard klar til nye udfordringer

DTC 
19/06/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDer venter en ny – og ikke mindst stor – udfordring for Martin V. Jensen og Nicholai Eberhard, når de i weekenden deltager i tredje afdeling af Auto-G Danish Thundersport Championship. Brødreparret fra Hinnerup skal i kamp i et ukendt område. Weekendens løb køres nemlig i Norge. På Rudskogen-banen.
 

”Men det tager vi i stiv arm,” siger Nicholai Eberhard, mens Martin V. Jensen supplerer: ”Vi har analyseret den og set videooptagelser fra banen. Den er kuperet, så vi får nok først den rigtige fornemmelse af den, når vi har kørt på banen. Så må vi tage den derfra.”

Det bliver brødreparrets tredje start i Auto-G Danish Thundersport Championship, og begge håber på at kunne gøre en god figur i forhold til de andre teammedlemmer i FP Racing.


Martin V. Jensen vil gøre en god indsats i Norge

”Denne her gang er vi alle sammen på lige fod i teamet, for ingen af os har kørt på Rudskogen før,” siger Martin V. Jensen. Nicholai Eberhard tilføjer: ”Det bliver vigtigt at holde sig udenfor ballade. Jeg vil gerne gennemføre alle tre løb, men hvis man får nogle knubs, er det alligevel vigtigt at gennemføre, for så bliver placeringerne bedre og bedre, fordi man ikke skal bruge tiden på at kæmpe sig op fra en dårlig startposition.”

Men selv om Rudskogen bliver et nyt bekendtskab for Nicholai Eberhard og Martin V. Jensen, så får de en ekstra mulighed for at forberede sig.

”Vi har heldigvis 4-5 timers fri træning om fredagen på banen, hvor vi har mulighed for at teste nogle forskellige ting og få kørt os ind, inden den officielle træning og tidtagning starter,” siger Nicholai Eberhard.


Nicholai Eberhard vil gerne fuldføre alle 3 løb

Et andet interessant tiltag er, at det denne gang ikke er de otte, men ti hurtigste, som går videre fra tidtagningen til Super Pole-konkurrencen.

”Det kunne være fedt at komme i Super Pole, men det bliver nok svært, for vi er nogle, som ikke har kørt på banen,” siger Martin V. Jensen. ”Det er svært at gøre sig nogle forventninger, når man ikke har kørt på banen. Jeg vil hellere gøre en god indsats og så blive positivt overrasket.”

HM Racing
Ole Eberhard


Læs mere om:
  • Martin V Jensen
  • Nicholai Eberhard
  • Rudskogen Motorsenter
  • 22/06/14 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •