Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Ny udfordring for Lasse M. Sørensen

Citroen DS3 Cup 
19/06/14 

Den unge Hammelkører debuterer på udebane i Citroën DS3 Cup
Det bliver en helt ny udfordring, der venter i den kommende weekend for Lasse M. Sørensen. Den 16-årige skoleelev fra Hammel skal nemlig debutere i en helt ny racerklasse – og det vel at mærke på en norsk racerbane.
 

”Ved mit sidste løb på Ring Djursland fik jeg en henvendelse fra Martin Jensen, som står bag Citroën DS3 Cuppen,” fortæller Lasse M. Sørensen. ”Han havde set mig køre i Yokohama Super Cuppen i min Polo, og han tilbød mig at køre i DS3 Cuppens gæstebil ved det næste løb. Der skulle ikke mange minutters betænkningstid til, før jeg sagde ja.”


Lasse M Sørensen skifter for en weekend sin Polo ud med en Citroën

Den nye udfordring er kommet i stand efter blot to løbsweekender. Lasse M. Sørensen debuterede som banekører på FDM Jyllandsringen i slutningen af april og havde sin næste start på Ring Djursland for tre uger siden. ”Her gik det desværre ikke så godt,” siger han. ”Sammen med Martin V. Jensen og Nicholai Jensen deltog jeg i et firetimers løb, men desværre gik gearkassen i stykker, og vi måtte udgå.”

Men det bliver lidt af en udfordring, som Lasse M. Sørensen står overfor. Både bilen og racerbanen – Rudskogen sydøst for Oslo – er nye for ham.

”Jeg har ikke prøvet bilen og heller ikke banen. Det hele er nyt. Den Citroën, jeg skal køre i, er uden spær, mens Poloen er med spær, så det skal jeg lige vænne mig til. Banen kender jeg ikke, men jeg har hørt, at det skulle være en rimelig god bane” siger Lasse M. Sørensen, der håber på et godt resultat.

”Jeg skal i mål – og hvis jeg kan slutte midt i feltet, vil det være fint.”

Jan Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse M. Sørensen
  • Rudskogen Motorsenter
  • 22/06/14 - Rudskogen Motorsenter - Citroen DS3 Cup
  •