Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Vil ryste skuffelsen af sig i næste DM-start

DM Rally 
18/06/14 

Ib Kragh og Mie Petersen formåede at forsvare deres føring i kampen om Danmarksmesterskabet i rally, selv om den seneste mesterskabsafdeling blev noget af en skuffelse for dem. En defekt servopumpe kostede dem stribevis af sekunder og forhindrede dem i at kæmpe med om sejren.
 

Men det vil de gøre, når årets fjerde DM-afdeling – Peugeot Rally – køres den 20.-21. juni med Slagelse som base.

”Mine chancer er lige så gode som alle andres for at vinde,” siger Ib Kragh. ”Det gælder om at komme i mål og få nogle point på kontoen, og her kører vi efter at få maksimum. Bilen er i hvert fald klar, og vi viste sidste gang, at selv om Christian Jensen vandt, så kan vi godt hænge på ham.”


Ib Kragh og Mie Petersen jagter maksimumpoint i Slagelse

Men det er ikke kun Christian Jensen, som Juelsminde-parret vil skulle slå i det kommende Peugeot Rally. De skal også besejre den tidligere Danmarksmester, Brian Madsen, som gør comeback.

”Det er svært at sige, hvor meget han vil give gas, når han ikke har kørt et år, men da han kørte i bilen sidst, kunne vi godt matche ham i den,” siger Ib Kragh. ”Man skal holde øje med ham, når han er på hjemmebane, selv om det måske nok først bliver sidst i løbet, at han kommer til at køre stærkt – og der skulle vi gerne være foran!”

Selve rallyet har Ib Kragh og Mie Petersen ikke noget forhåndskendskab til, selv om det foregår i co-drivers barndomsområde.

”Det plejer at være nogle hurtige prøver i Slagelse,” husker Ib Kragh, ”men der er mange faktorer, som spiller ind. Fart, vind og vejr og så lidt held. Der er meget, som spiller ind. Det er klart, at Christian Jensen kun har et mål, og det er at vinde, for ellers har han ikke nogen DM-chance. For os er det lidt anderledes.”

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Mie Petersen
  • Slagelse
  • 21/06/14 - Slagelse - DM Rally
  •