Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Der blev kæmpet på Nisseringen

Rallycross - DM 
18/06/14 

Dennis Christensen var klar til at give den fuld gas og mekanikerne havde dømt Dagmar klar til start. Efter en lang køretur med et enkelt stop i Kolding for at se folkerace og crosskart, endte vi endelig ved destinationen, Nisseringen på Sjælland. Mandag morgen skinner solen fra en næsten skyfri himmel.
 

Træningen gik godt. Dennis fik mulighed for at træne to gange. Motoren til viskerne synes dog lige, at den skulle drille lidt, men ikke mere end mekanikerne hurtigt kunne klare det.

Dennis skulle nu køre en god tid ind i tidtagningen. Speaker Kristian kunne efter tidtagningen fortælle, at Dennis var hurtigst i klassen skarpt forfulgt at Rune Staudt og hurtigst af alle. Top fem hed nu Dennis, Rune Stuadt, Ulrik Linnemann, Tov Kaasin og Jesper Christensen.

Dennis kørte 1. indledende mod Ulrik Linnemann, Jesper Christensen og Mikkel Jespersen. Ulrik tager starten med Mikkel Jespersen og Dennis lige bag sig. Der bliver kæmpet mellem de to for at få anden pladsen. Dennis kommer foran Mikkel og Dennis sætter nu jagten ind på Ulrik. Ulrik kommer ind som etter og Dennis som toer. Dennis er nu toer i klassen og treer af alle.

2. indledende blev kørt mod Ulrik Linnemann, Peder T. Jensen og Morten Raen. Det var et hårdt heat, hvor der blev kørt stærkt og kæmpet. Morten tager starten tæt forfulgt af Peder. Dennis og Ulrik ligger side om side til det første sving, hvor Dennis giver sig og Ulrik kommer foran. Dennis kæmper alt det han kan, men må se sig slået af de andre og kører derfor over mållinjen som firer. Dennis er stadig toer i klassen med Rune Stuadt som etter.

3. indledende skulle nu køres mod Ulrik Linnemann og Tov Kassin. De var kun tre til start, da en kører har meldt fra pga. uheld. Tov tager starten med Dennis lige efter sig og Ulrik bag. Tov udgår af heatet og Dennis og Ulrik skal nu kæmpe om en heat sejr. Da de to kører over mållinjen, er det med Dennis i front. Dennis er tilfreds og klar til en a-finale som toer.


(Foto: Lars Hoffmann)

A-finalen bestod af Rune Staudt, Dennis, Allan Jørgensen, Rasmus Nielsen, Mikkel Jespersen, Ole V. Bech , Per Nielsen og Dennis Rømer . De to sidstnævnte var kørt sig til en plads i a-finalen fra b-finalen. Der var meget støvet hele dagen, og de havde derfor vandet banen meget til finalen. Efter første sving ligger Dennis toer. Da de kommer til jokerlap ligger de alle meget tæt. Selvom der var blevet vandet meget blev der ”sort skærm” på forruden, og Dennis kunne ikke orientere sig på banen. Da han igen kan se, er han kommet helt af sporet og holder helt stille. Han har svært ved at komme af sted igen og kommer til at ligge bagerst. Per og Rasmus udgår tidligt pga. problemer med bilerne. Nu skulle Dennis kæmpe for at indhente de forreste. Desværre for Dennis er de allerede så langt foran, at han kun kan nå at indhente en og ender derfor på en femte plads. "Den er svær at sluge, når det er en selv, der laver fejl og man ikke bare kan give bilen skylden." lyder det fra en meget skuffet Dennis.

Næste løb køres i Nysum til NEZ cup d. 21-22. juni, hvor vi skal indvie den nye bane, og kæmpe mod en masse udlændinge. Vi glæder os meget!

DCRacing.dk


Læs mere om:
  • Dennis D. Christensen
  • Nisseringen
  • 09/06/14 - Nisseringen - Rallycross - DM
  •