Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Peugeot Sport Dealer Team DK på hjemmebane i Peugeot Rally

DM Rally 
17/06/14 

Der er dømt hjemmebane for Peugeot Sport Dealer Team DK, når fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet i rally køres fredag og lørdag. I hvert fald for holdet i den ene af teamets biler, for det kommende Peugeot Rally får nemlig base i Slagelse, hvor Kim Madsen/Line Lykke Jensen også er hjemmehørende.
 

”Hjemmebane for os betyder, at vi er lokale, og at der en masse tilskuere, venner, bekendte og familie, som tropper op og støtter op om os,” siger Kim Madsen. ”Men ellers ser jeg ikke nogen decideret hjemmebanefordel, selv om det måtte være prøver, jeg har kørt før. Jeg kører efter vores noter, jeg kører ikke efter, hvad jeg kan huske. Det er noterne, som er afgørende.”


Kim Madsen/Line Lykke Jensen skal have den første DM-start på Sjælland med deres Peugeot 208 R2
(Foto: rallypics.dk)

For Kim Madsen/Line Lykke Jensen bliver Peugeot Rally et vigtigt løb. Efter deres exit i første afdeling af DM mangler de point, men de formåede alligevel efter deres sejr i seneste DM-afdeling at kravle op på en delt andenplads i 2WD-divisionen.

”Der er ingen tvivl om, at hvis det bliver som i de sidste par løb, så bliver det et spændende rally, for det har været udfordrende løb med konkurrence i klassen og i divisionen,” siger Kim Madsen.

”Kikker vi tilbage på sidste løb, så har vi kørt stærkt – i konkurrence med Simon Larsen – så uden tvivl er der lagt op til en tæt kamp mellem os, Simon Larsen og den DM-førende Klaus Hammer, og det glæder vi os til. Vi går også efter sejren. Da vi smed det første løb væk i Tyskland, er det kun divisionssejre, som kan give de gode point, vi har brug for.”

Kim Madsens storebror – Brian Madsen – vil i øvrigt også være at finde i feltet ved Peugeot Rally, hvor han skal i direkte konkurrence med Peugeot Sport Dealer Team DK’s Peugeot 208 T16, som køres af Christian Jensen/Freddy Pedersen.

”Det bliver godt at få Brian med i feltet,” siger Christian Jensen. ”Brian er jo hurtig i den type biler, så det bliver rigtig fint. Jeg tror helt bestemt, at han vil blande sig i kampen, og han vandt jo det sidste rally i området. Men det er ikke det samme at sige, at han får lov til at vinde igen!”


Christian Jensen/Freddy Pedersen vil arbejde for at følge op på deres sejr i forrige DM-afdeling
(Foto: Flemming Jensen)

Christian Jensen/Freddy Pedersen føler sig fortrøstningsfulde, efter at de i det seneste DM-rally vandt med deres nye Peugeot 208 T16.

”Vi fandt melodien i DM3, men vi skal være klar fra starten af for at have en chance. Det nytter ikke noget med at vente til over middag med at give den gas,” siger Danmarksmesteren fra 2012. ”Jeg skal ikke køre taktisk, jeg skal vinde. Det er bare fuld gas fra starten, simpelthen fordi vi mangler point fra DM1.”

”Det bliver nok mellem Brian Madsen, Ib Kragh, Jan Becker og os, at kampen om sejren kommer til at stå i dette her løb.”

Peugeot Sport Dealer Team DK


Læs mere om:
  • Christian Jensen
  • Freddy Pedersen
  • Kim Madsen
  • Line Lykke Jensen
  • Peugeot Sport Dealer Team
  • Slagelse
  • 21/06/14 - Slagelse - DM Rally
  •