Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Topresultatet udeblev!

Go Kart 
17/06/14 

Efter en super tidtagning, og nogle rigtigt gode kval heats, skulle Daniel starte 8'er i prefinalen til årets 3. afdeling af EM for KF kørerne i karting på Genk banen i Belgien. Starten var rigtig god trods yderbanen, og efter 3 omgange kunne Daniel passere verdensmesteren Tom Joiner på 5. pladsen under en flot udbremsning, men derefter startede problemerne som skulle vise sig at resultere i en skuffende 24. plads.
 

Først begyndte karburatoren at drille, og senere i heatet blev Daniel bogstaveligt kørt over af en konkurrent, hvorved motoren skulle genstartes for at kunne køre til mål.


Daniel Lundgaard på Genk

Finalen var også en rutchebane for den 15 årige midtjyde. Fra en svær 24. startplads på yderbanen, fik han kørt sig frem til en 12. plads på 2 omgange. Herefter gik jagten på de forreste, men karten blev presset lidt for hårdt, og igennem banens snævre chikane, snittede venstre forhjul en høj forhindring, hvorved sporestangen bøjede og Daniel måtte trække sig ud af løbet, da der stadigt resterede for mange omgange til at kunne gennemføre uden at risikere yderligere beskadigelse af de mærkede dæk som skal bruges under den sidste afdeling.

Der er masser af positive ting at viderebringe, selvom topresultatet udeblev. Daniel var konstant blandt de hurtigste, og i alle heats fik han omsat starterne på optimal vis, selvom der ofte var crash i de første 2 sving. Også resultatet af de 3 kval heats taler for sig selv, og han skal nok gå hele vejen, når det første år i KF har givet den optimale erfaring som også skal til i denne enormt hårde klasse.

Nu er der pause i KF klassen i 2 måneder, før sidste afdeling af EM finder sted på PFI i England.

Resultater kan findes på: cikfia.com

Lundgaard Racing


Læs mere om:
  • Daniel Lundgaard
  •