Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

De unge løver er klar til Norge

DTC 
17/06/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipEn lang måned er der gået siden sidst, FP Racing’s fire unge racertalenter sad bag rattet på deres racerbiler ved Classic Race Aarhus i området omkring Mindeparken i den jyske hovedstad. I den kommende weekend er Markussen, Egebart, Jensen og Eberhard tilbage i deres otte-cylindrede racerbiler, når Danish Thundersport Championship drager til Rudskogen-banen sydøst for Oslo
 

I tiden siden sidste løb er bilerne blevet klargjort og optimeret til den kommende weekend, hvor der for alvor bliver høje hastigheder på programmet. Det norske baneanlæg, der for nyligt er blevet renoveret og fornyet til en meget høj standard, byder på et par lange stræk, hvor de næsten 500 hestekræfter kan få lov at få frit løb.


FP Racing’s fire DTC-racere er gjort kampklar efter Classic Race Aarhus
(Foto: Gripping Media ApS)

Rudskogen er nyt territorie for alle fire kørere, der dog alle er helt parate og ser frem til den store udfordring. Sidst, FP Racing kørte på den norske bane, kom teamet hjem med en førsteplads i rygsækken. Det er ikke målet for weekendens besøg på banen, men det er før set at der kan overraskes på en ny og - for nogle - ukendt bane.


Det skal nok blive en god weekend, spår Martin V. Jensen
(Foto: Gripping Media ApS)

Martin V. Jensen #20:
Jeg har hørt mange positive ting om Rudskogen, så jeg glæder mig meget til at prøve kræfter med banen. Jeg er virkelig tændt og ser frem til at komme til en helt ny bane. Efter de første løb føler jeg efterhånden at der er styr på bilen, så når først jeg får set banen an, skal det nok blive en god weekend!

Jesper K. Egebart #21:
Det bliver spændende at se hvor i feltet vi er på en relativt ny bane. Jeg skal nok lige vænne mig til farten, der bliver noget højere end på de danske baner, men den ser sjov ud, så jeg glæder mig meget! Mit mål er at komme hjem uden skader på bilen, og så føler jeg efterhånden at det er min tur til at få en podieplads med hjem!


Jesper Egebart har ambitioner om at nå til tops på Rudskogen
(Foto: Gripping Media ApS)

Michael Markussen #18:
Pausen siden Classic Race Aarhus er blevet brugt flittigt! Bilen er blevet optimeret i forhold til de erfaringer, vi har gjort os siden sæsonstart, og så har jeg brugt noget tid på at skifte fra formelbil til en lukket racerbil. Især varmen i kabinen har krævet lidt tilvænning.

De fleste konkurrenter har kørt på banen tidligere, så jeg skal lære banen i en fart, så jeg er klar til at angribe. Jeg er blevet “snydt” på topplaceringer et par gange nu, så i Norge skal den være der!

Nicholai Eberhard #19:
Jeg glæder mig til at komme op og prøve kræfter med Rudskogen. Høj topfart og ret store højdeforskelle bør gøre det til en stor oplevelse! Vi har heldigvis en del træning på banen fredag, så jeg bør være “up to speed” når det virkelig gælder. Jeg håber at kunne undgå skader og holde mig fri af ballade på banen, så der i stedet er et par pæne placeringer når vi er færdige søndag.

FP Racing og de fire talenter kan følges weekenden igennem via teamets facebook-side.

FP Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 22/06/14 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •