Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

2011-Danmarksmestrene gør comeback ved Peugeot Rally

DM Rally 
17/06/14 

Brian Madsen/Anja Posorski vender tilbage med deres DM-vindervogn
Feltet i Peugeot Rally er med 55 tilmeldinger ikke blot blevet det antalsmæssigt foreløbigt største i dette års Danmarksmesterskabsserie i rally. Det bliver også det hidtil stærkeste. Udover at den faste gruppe af kørere bliver udfordret af tyske Jan Becker i sin hurtige Subaru, får løbet fredag og lørdag også deltagelse af Brian Madsen/Anja Posorski, Slagelse/Rødding. Og der hersker ikke nogen tvivl om, at de ikke være med som fyld.
 

”En top 3-placering vil være en godkendt placering,” siger Brian Madsen, ”men jeg har aldrig nogensinde stillet op til et rally uden at gå efter sejren, så det ville være forkert af mig at sige, at jeg ikke stiller op for at vinde. Men top 3 vil være godkendt.”


Da der i 2011 sidst var DM-rally i Slagelse, vandt Brian Madsen/Anja Posorski. De starter nu i vinderbilen fra dengang
(Foto: Morten Alstrup)

Sidste gang, der blev kørt rally med Slagelse som base, var det Brian Madsen/Anja Posorski, som slog taktstokken. De vandt løbet i 2011, og det var stærkt medvirkende til, at de senere på året kunne kalde sig Danmarksmestre i den hurtige 4WD-division.

”Jeg har ikke dyrket rally på konkurrenceplan i to-og-et-halvt år, så jeg mangler noget kørertræning og skal også være dus med bilen igen,” siger Slagelse-køreren. ”Det er to år siden, at jeg har siddet i den sidst, så der kommer nok til at gå nogle prøver, inden jeg kan sige, at nu er den her.”

Den Peugeot 207 Super 2000, som han skal deltage i, er præcist den samme bil, som han og Anja Posorski blev Danmarksmestre med i 2011. Det bliver dog først til Peugeot Rally, at han kommer til at køre i den, men i pinsen prøvede parret formen af ved et rallysprint i Horsens.

”Jeg føler mig stadigvæk lidt rusten, men jeg fik da en fornemmelse af, at jeg stadigvæk kan huske det,” siger Brian Madsen, som til gengæld ikke vil høre tale om hjemmebanefordel, blot fordi han bor og arbejder i Slagelse.

”Jeg tror grundlæggende ikke på, at man kan tale om hjemmebanefordel længere. De prøver, vi skal køre, er sikkert nogle, vi alle har kørt mange gange. Men jeg går ud med oprejst pande og vil se, om jeg stadigvæk kan finde ud af at køre stærkt.”

Peugeot Rally 2014
Slagelse Auto Sport

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Slagelse
  • 21/06/14 - Slagelse - DM Rally
  •