Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Hammer Motorsport glæder sig til DM 4 i rally

DM Rally 
17/06/14 

Fjerde afdeling i DM serien i rally afvikles 20-21 juni i Slagelse. Klaus Hammer, Espergærde og Finn Thomsen, Outrup er igen med i feltet og de går igen efter sejren i gruppen for internationale 2WD biler.
 

Vi havde en tæt kamp med Kim Madsen Peugeot 208 og Simon Larsen Citroën C2 ved sidste rally og de gør det virkelig godt begge 2 så vi får ikke noget foræret.

De går begge efter sejren kan vi læse, men den går vi nu også efter og tror på det til det modsatte er bevist siger Klaus Hammer.

”Vi var ikke skarpe nok fra morgenstunden sidste gang og sov nok lidt på de første prøver, så vi har lovet hinanden at denne gang skal vores Renault Clio Maxi have bank fra første meter. Vi har før haft gode erfaringer med Slagelse Rallyet, der normalt ligger godt til vores kørestil og selvom vi ikke kender prøverne 100%, ved vi at vi bl.a. skal køre på Antvorskov Kaserne, en super god og udfordrende prøve, hvor vi håber at kunne gøre en forskel”


Vores Renault Clio Maxi skal have bank fra første meter siger Klaus Hammer
(Foto: Jørgen Turking)

Klaus Hammer og Finn Thomsen har fået en rigtig god start på 2014 sæsonen med top 3 placeringer i de første 3 løb, men i denne verden er der ikke langt fra succes til fiasko så holdet skal fortsat fokusere på at øge tempoet uden at satse det hele og lave fejl.

En del af vores succes er en ofte glemt personelgruppe, nemlig vores servise team, der søger for at materielet er 100% i orden, både før under og efter et løb. Uden dem ville vi ikke komme langt slutter Finn Thomsen.

Rallyet får rallycentrum hos Selandia ECU, Bredahlgade 1 4200 Slagelse og her starter første bil lørdag morgen kl. 08.00 og er i mål samme sted ved 17.30 tiden.

Mere information om løbet på:
http://www.slagelserally.dk/index.html

Følg løbet Online resultater her:
http://www.rallyresult.dk/results.aspx?eventid=360

Hammer Motorsport


Læs mere om:
 • Finn Thomsen
 • Klaus Hammer
 • Slagelse
 • 21/06/14 - Slagelse - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS