Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Med Dream Concept til Djursland i SSC First-Stop

Special Saloon 
14/06/14 

Godt vejr, godt race - altså endnu en fantastisk weekend
Trods en flot og velpudset bil, samt god træning i bagagen, til weekendens Midsommer (DEC) løb på Ring Djursland i SSC First-Stop klassen, kunne det ikke række til en plads på skamlen.
Dog resulterede godt og sikker kørsel henover hele weekenden, til en samlet 4. plads i klassen i alle weekendens 3 heat. Samt en ligeså fin 6. plads generelt i serien.
 

Årets 2. SSC løb blev afholdt på Ring Djursland, den 31. Maj-1. juni. Dream Concept Racing teamet var spændt og klar til at gøre ligeså god figur, som i 1. løb. (3.plads i S-GT klassen, Padborg Park).

Rusten skulle lige bankes af, banen skulle føles an, på denne fine og kuperede og altid udfordrende Ring Djursland.

Dette resulterede i en knap så hurtig træning, af Preben Grundtvig, som ikke var tilfreds med sin egen præstation. Dette skulle ændres og således blev det.

Til kvalifikationen samme dag, lørdag, skulle et nyt sæt dæk, samt en endnu mere mentalt klar Preben give den mere gas. Som sagt, så gjort! 2. sekunder, blev hugget af tiden og ny PBR.

En smilende kører kom ud af bilen og var tilfreds med dagens resultat. 7. plads i tidtagningen, generelt. Desværre var plads 6 på gridden tom, da den altid glade og smilende Andreas Kjærgaard, i hans fine Scotty GT, ikke var til start pga. en træls motorskade.

Dette skulle vise sig, at give noget flot race endnu en gang, mellem Preben og Hans Hartmann i hans potente grå Mercedes 63 AMG Euroseries bil. For da starten i 1. heat var gået, fandt Hans det hul som Andreas havde efterladt, pga. hans motorskade. Dette gjorde at Preben tabte en placering, som han lidt senere kæmpede tilbage i fejende flot og fair stil, ved at lægge pres på Hans Hartmann over flere omgange. Hans prøve eller ihærdigt at forsvaret sin plads, men måtte opgive, da den defensive stil, ikke just havde været god ved hans dæk.

I samme heat, tog Frederik Holm, alt imens de havde en intern kamp, fusen på både Preben og Hans. Frederik havde nemlig i et stykke tid kæmpet sig vej op bag ved dem, og køre pænt forbi i hans flotte Renault Megane Trophy. Efter et par omgange, måtte han dog pænt trække sig igen, pga. lækage fra køleren.

Preben trak nu fra Hans, og satte kursen mod en god tid i heatet som bestemmer hans startplacering i heat 2.

Heat 2. skulle startes fra 7. placering i inderbanen igen, og en udgået Frederik Holm, gjorde at der igen var en plads ledig foran Hans, som blev lidt overmodig i starten og ramte 2 forankørende biler. Hans fik en straf og den tætte kamp mellem Preben og Hans udeblev i dette heat. Preben kørte flot og sikkert en 4. plads hjem og var på et tidspunkt 1 1/2 sekund fra Jørgen Hansen i Porsche, som havde været uheldig i starten og gået forbi Preben, trods en fin kamp om den placering.

Heat 3. skulle startes fra 6. position, og det gjorde at Preben og Hans havde en fin fight endnu en gang, men et køligt overblik og flot rytme, gjorde at Preben holdt Hans bagved, trods et stort pres gennem hele heatet fra Hans´s side.

Alt i alt, en tilfreds Preben Grundtvig, som var glad for det fine team arbejde og det gode vejr. Samt en weekend, med masser af godt race, uden de store buler og ridser for Dream Concept Racings vedkommende.

Nu skal der trænes og forberedes mod Padborg Parks Midsommerløb, den 28-29/6-14, så Dream Concept Racing igen kan slås med om de 3 eftertragtede pladser på skamlen i S-GT klassen.

De andre teams har tydeligvis, forebygget og helbredt et par af vinterens sygdomme på bilerne, dette giver bare endnu mere gejst til DCR teamet, om at finde mere tid i bilen, så vi kan blande os i kampen.

Vi takker for en god weekend, og ser frem til næste løb, hvor der forhåbentlig kommer endnu mere godt og fair race i den fine (bulder) klasse, Special Saloon First-Stop.

Dream Concept Racing


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 01/06/14 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her