Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Tredje gang blev lykkens gang

Rallycross - DM 
12/06/14 

Ved 3. runde af DM rallycross på den kuperede Nissering ved Næstved på Sydsjælland skulle det endelig lykkes at bryde, det der har lignet en forbandelse over Peder T. og den røde Volvo.
 

Der knækkede en ventil i motoren ved vores sidste løb, så med kun en uge imellem har vi haft sved på panden for at nå og skille motor ad, få dele hjem fra Sverige, få renoveret topstykke og samlet det hele igen, så denne sejr er bare så tiltrængt og fortjent syntes jeg – sådan svarer Peder T. på spørgsmålet om tilfredsheden med weekenden.


(Foto: KCJ FOTO)

Efter at have kørt en vellykket træning kunne teamet konstaterer at alt ved den ny renoverede bil kørte som det skulle – endda sådan at Peder T. og den voldsomme Volvo kunne ligge med i den gode ende af klassen og i det generelle klassement. Efterhånden som dagen skred frem forberede duoen sig og til finalen var det en startplacering som nummer to der var resultatet af dagens hårde fight. Med hård og tæt konkurrence fra et par andre hurtige baghjulstrækkere er vi godt tilfredse med den startplacering – siger Inge Henneberg, teamchef og hustru. Der har været rigtig fair og spændende kørsel i dag, så nu glæder vi os bare til at se hvad finalen kan veksles til.

To omgange inden det ternede flag lykkedes det at få den til tider ret bredde Volvo kantet forbi den førende bil, og så var vejen banet for sæsonens første sejr – en tiltrængt en af slagsen. Efter to dumme weekender er det bare herligt at kunne hoppe på det øverste trin på podiet om lidt – siger Peder T. efter en tæt finale på den kuperede bane.


(Foto: KCJ FOTO)

Næste gang teamet skal i aktion er den 28-29 juni når Super National tager en tur til Norge for at køre en afdeling på Momarken.

Peder T. Rallycross / KCJ FOTO


Læs mere om:
  • Nisseringen
  • 09/06/14 - Nisseringen - Rallycross - DM
  •