Gearkassen drillede Nicolai Sylvest

Formel 3 DE
07/06/14

Opdateret 07-06-14 kl. 19,00
Nicolai Sylvest har ikke helt det samme forhold til banen som flere andre af konkurrenterne i ATS Formel 3 cuppen har. Serien er også kendt som den tyske Formel 3 serie.

Vi har endnu ikke fået rapporter om hvorfor det er så besværligt for Nicolai Sylvest i denne weekend. Han plejer ellers at gøre en god figur, men det er endnu har det været en af de weekender hvor tingene nok ikke helt spiller som de skal.

(Foto: Sylvest Motorsport)

I træningen kørte han sig til en tid der rakte til en placering som nummer 7. Desværre gik det den forkerte vej i kvalifikationen, hvor man bruger de to bedste tider placeringerne i henholdsvis løb 1 og løb 2 ud af de 3 løb.

Han startede som nummer 8 i løb og sluttede desværre som sidste mand i feltet, 4 omgange efter vinderen. Som tidligere nævnt har vi endnu ikke fået rapporter eller analyser fra det østrigske.

Løb 1 blev kørt her i formiddags, man har nu nogen timer til løb 2 som starter kl. 15,15 til at søge årsagen og få rettet eventuelle fejl.

Vi har modtaget følgende fra Red Bull Ring, som går ud på at Nicolai Sylvest har haft store problemer med gearkassen i bilen under kvalifikationen.

I første løb gik det faktisk rigtig godt hvor Nicolai Sylvest fik kørt sig op på en femteplads da et ophæng knækker, og det sender Nicolai Sylvest baglæns i feltet. I løb 2 her i eftermiddags, startede han som nummer 11 og kørte sig igen frem til en femteplads.
Inden sidste løb i denne weekend ligger han samlet som nummer 5 i mesterskabet og nummer 3 i rookiemesterskabet.