Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Vind dit startgebyr eller racerdæk tilbage

DM Rally 
06/06/14 

Peugeot Rally 2014 har tre attraktive præmier til sæsondebutanter i DM-rally
At stille til start i årets Peugeot Rally, som køres den 20.-21. juni med Slagelse som base, kan godt gå hen at blive særdeles lukrativt, selv om man måske ikke ender som et af de mandskaber, der løber af med den helt store pokal.
 

”I samarbejde med vores hovedsponsor – Peugeot Slagelse ved Brian Madsen – har vi tre meget attraktive præmier til udlodning blandt de mandskaber, som normalt ikke deltager i et DM-rally,” fortæller Martin Nielsen, der er løbsleder for Peugeot Rally.


Dæk, brændstof eller startgebyr - det har en række af deltagerne ved Peugeot Rally mulighed for at få retur

”Den ene præmie er fire styk splinternye racerdæk fra Yokohama efter eget valg. Den anden præmie er tilbagebetaling af anmeldelsesgebyret, og den tredje er 100 liter brændstof.”

Præmierne er ikke baseret på, at man opnår en bestemt placering endsige gennemfører løbet. Fordelingen vil ske på basis af lodtrækning mellem de deltagende mandskaber, som opfylder to simple betingelser.

”Den ene betingelse er, at førstekøreren ikke er på seedningslisten efter 2013. Den anden betingelse er, at mandskabet endnu ikke i år har været til start i et af de mesterskaber, som Peugeot Rally tæller til,” forklarer Martin Nielsen.

Peugeot Rally tæller som fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, tredje afdeling af DASU-mesterskabet i historisk rally, anden afdeling af VOC Quaker State Cuppen og NEZ-mesterskabet.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Slagelse
  • 21/06/14 - Slagelse - DM Rally
  •