Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Koblingsproblemer drillede Jesper Bisted

DM Rally 
06/06/14 

Jesper Bisted og Bisted Motorsport blev noteret for årets anden klassesejr, da teamet var til start i årets tredje afdeling af Danmarksmesterskabet i rally – Ecoteck Rally Himmerland. Men det blev ikke noget nemt rally for køreren i den grønne og hvide Suzuki Swift Maxi 1600.
 

”Vi fik problemer med koblingen tidligt i løbet,” fortæller Jesper Bisted. ”Der sidder en pakdåse i gearhuset, og herfra kom der olie ud, og så snart olien blev varm, begyndte bilen at fedte i koblingen og når vi gav gas, kom vi ikke rigtigt afsted.”


Jesper Bisted og Karsten Isaksen tog en klassesejr trods koblingsproblemer

”På prøve 4 mærkede jeg det to gange, på prøve 5 var der ikke noget, og så kom det igen på prøve 6. Og derefter var det der hele tiden. Vi troede faktisk ikke, at vi ville komme i mål. Vi kunne ikke nå at pille gearkassen af i en servicepause og reparere skaden, men det gik alligevel.”

Det blev til en 11. plads generelt, en tredjeplads i Tunet National-divisionen og så altså en sejr i klassen for biler op til 1,6 liter.

”Vi ligger etter i vores klasse og treer i divisionen i kampen om Danmarksmesterskabet, og det er sådan set godt nok, når det skal være lidt bøvlet,” siger Jesper Bisted.

Til Ecoteck Rally Himmerland var han denne gang sekunderet af Karsten Isaksen, og det blev et positivt møde.

”Jeg fik nok flyttet mine bremsepunkter 20-30 meter, og mine svinghastigheder er blevet højere. Karsten har prøvet meget, ved meget og han havde mange gode ideer, som jeg kunne bruge,” siger Jesper Bisted, der håber at kunne stille til start i Rygmarvsbrokforeningens rallysprint i Horsens pinselørdag. ”Men det kræver, at vi kan nå at få repareret bilen.”


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Hobro
  • 31/05/14 - Hobro - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: