Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk motorsport

Dansky uheldig

Historisk 
06/06/14 

Uheldig start for Thiim senior på Nürburgring. Ved årets første indsats for Kurt Thiim i det tyske Youngtimer mesterskab, hvor han deltager med en Porsche 911 RSR, blev det til en kort fornøjelse.
 

På trods af tekniske problemer i kvalifikationen lykkedes det, med kun 1 omgang, at placere Porschen med startnummer 309 på 9. startplads ud af over 100 startende biler. Kurts makker, tyskeren Christian Teichert, ville gerne starte det 3 timer lange løb, men det blev desværre en kort indsats, for allerede på Nordschleifen røg han en tur af banen, dermed var der ingen videre indsats. En skam, da vi har fundet et godt setup fra vores tidligere test, men sådan er motorsport.

Kurt tager en kort tur til Le Mans, hvor sønnen Nicki deltager for Aston Martin. Sidst hvor Dansky var på banen var tilbage i 1991, hvor han selv kørte for Sauber Mercedes.

Med venlig hilsen
Kurt Thiim


Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nürburgring
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her