Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

Jan Jespersen vandt for fjerde gang i træk

Road Racing 
04/06/14 

Jan Jespersen viste i weekendens løb igen vejen for det danske Superbike felt, da han i begge afdelinger af DM i Superbike, igen stod øverst på podiet.
 

Padborg Park lagde i weekenden asfalt til Danmarksmesterskabet i Road Racing. Weekenden bød blandt andet på to afdelinger af Danmarksmesterskabet i den absolut hurtigste klasse Superbike, hvor den regerende Danmarksmester endnu engang skulle vise sig at være i en klasse for sig. Jan Jespersen, på Honda CBR1000RR, kørte i alle weekendens tidskørsler de hurtigste tider og startede dermed i pole position til begge weekendens løb. I anden position startede den nærmeste konkurrent i mesterskabet, Simon Tirsgaard på BMW S1000RR, der i det samled mesterskab ligger toer, da han i de fåregående afdelinger sluttede på andenpladen efter Jan Jespersen.


Jan Jespersen
(Foto: Dan SP)

I weekendens første løb var Jan Jespersen endnu engang urørlig, da han efter en perfekt start lagde en imponerende afstand til det resterende felt på over 8 sekunder efter få omgange, hvorefter han kunne køre sejren sikkert i mål med en afstand til Simon Tirsgaard på BMW S1000RR på over 5 sekunder.


(Foto: Dan SP)

Weekendens andet løb var næsten en tro kopi af det foregående, dog missede Jan Jespersen starten og måtte vente til efter første sving med at lægge sig i front. Men herefter var det en overbevisende kørsel der blev vist fra Jan Jespersen, der sikker førte resten af løbet og dermed har vundet fire løb af fire mulige i det danske Superbike mesterskab. Udover at sætte hurtigste tid under tidskørslerne, understregede Jan Jespersen sin dominans, ved også at sætte hurtigste tid under begge weekendens løb.

Motorsport Promotion


Læs mere om:
  • Jan Jespersen
  • Padborg Park
  • 01/06/14 - Padborg Park - Road Racing - DM
  •