Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Nyman vandt i Himmerland

DM Rally 
04/06/14 

Suzuki Motorsport forsvarede sine mesterskabsføringer ved DM 3 i og omkring Hobro i den forløbne weekend. Det blev ikke blot til divisionssejre for begge mandskaber, da Suzuki Motorsport stillede til start i årets Ecoteck Rally Himmerland. Såvel Kenneth Madsen/Henrik Dernoff (Dianalund/Ringsted) som Kasper Nyman/Dan Johannsen (Vejen/Vejen) fik også udbygget deres DM-føringer i deres respektive mesterskabsdivisioner.
 

Kenneth Madsen manglede Benny Pedersen at konkurrere med denne her gang, og teamet ser frem til, at han snart kommer i feltet igen, konkurrence er altid dejligt og kan motivere til at yde det bedste. Kenneth Madsen havde et stort set problemfrit rally.

En udbygget føring kunne Kasper Nyman/Dan Johannsen også notere sig i Standard National efter en divisionssejr i Ecoteck Rally Himmerland.

”Vi stod lige med Ole Jensen inden løbet, og nu har vi et lille forspring på seks point,” fortæller Kasper Nyman.


Kasper Nyman og Dan Johannsen er nu alene i front for Standard National

”Vi startede ud med at have en kamp med Ole Jensen fra den større klasse. Vi førte vist med 4,8 sekunder ved pausen, men så trak vi stille og roligt fra ham i løbet af eftermiddagen.”

Det var første gang nogensinde, at Kasper Nyman skulle deltage i et DM-rally i Nordjylland, så alle prøver var nye for ham. Specielt en af dem drillede ham.

”Hver gang, vi kørte på Nysumbanen, slog Ole Jensen os. Det var slet ikke min prøve,” siger Kasper Nyman. ”Vi vandt også powerstagen og fik de tre ekstra point. Det var generelt en god dag. Bilen kørte godt, og der var ikke nogen fejl.”

Nu skal bilen hjem på værksted og kigges igennem – standard procedure efter hvert løb. ”Der er mange forberedelser imellem løbene, - særligt med bilen,” fortæller Kasper. ”Det er ikke fordi der er skader efter løbet, men den skal gås igennem, så vi ikke risikerer at der opstår tekniske problemer under løb”.

Billedtekst: Kasper Nyman er nu alene i front i Standard National efter sejren i Ecoteck Rally Himmerland

Følg Kasper og Dan på: www.kaspernyman.com

Følg også teamet på facebook og twitter: @NymanKasper


Læs mere om:
  • Dan Johannsen
  • Kasper Nyman Andersen
  • Hobro
  • 31/05/14 - Hobro - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: