Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Fra sidsteplads til dobbeltsejr på Ring Djursland

Citroen DS3 Cup 
04/06/14 

Madbull Racing’s gule Citroën DS3 Cup-racer kom på overarbejde i weekenden, da Kim Lund kørte anden afdeling af Citroën DS3 Cup på Ring Djursland. På den kuperede racerbane fik den midtjyske racerkører ellers en udfordret start på weekenden, men det lykkedes at komme godt tilbage.
 

- Jeg kørte et par omgange i tidtagningen, inden jeg ville køre i pit og vente lidt med at køre ud og sætte tiden. Det viste sig at være en utroligt dårlig beslutning, for kort tid efter kørte to biler i sandet, så resten af tidtagningen foregik under safetycar, hvor man ikke kan sætte en hurtig omgangstid.


Den gule Citroën arbejdede sig frem igennem feltet
(Foto: Gripping Media ApS)

Der var derfor udsigt til overhalinger, da første løb blev kørt sammen med Super Cup-feltet søndag morgen. Her blev der givet gas fra første meter, og allerede inden første omgang var kørt, havde den gule og røde Citroën passeret alle modstandere bortset fra en af weekendens debutanter, Anders Rohde. Han holdt dog ikke en højt motiveret Kim Lund bag sig længe, og efter lidt duel om førstepladsen kunne sidste års mester køre i mål som vinder af første heat.

Til andet heat var mesterbilen endnu en gang at finde på bagerste række i feltet. Og endnu en gang gik det stærkt med at komme fremad. Efter første omgang var Kim at finde på tredjepladsen, og inden løbet var slut havde de to forankørende konkurrenter måttet vige for den gule racer.

- Efter den tidtagning, der vel nærmest kan betegnes som katastrofal, var det en god fornemmelse at komme så langt op i feltet så hurtigt. Jeg må indrømme at både Anders Rohde og Frederik Vodder kan risikere at blive farlige kandidater til sejrene, når de får lært deres biler helt at kende, så jeg må nyde det mens jeg kan!


To sejre ud af to mulige er en godkendt indsats
(Foto: Gripping Media ApS)

Om tre uger går det løs på norske Rudskogen. Her håber Kim og Madbull Racing at få revanche for sidste års afdeling på banen, hvor en defekt turbolader betød at Kim ikke fik fuldt udbytte for indsatsen på den flotte og krævende racerbane:

- Jeg glæder mig til at komme til Norge og kunne følge ordentligt med, når det går løs. I år virker bilen 100% som den skal, så det skal nok blive sjovt. Rygtet vil vide at der kommer et par nye kørere og en kendt norsk gæstekører med i feltet, så det bliver en god oplevelse!


Sejrene kom ikke uden modstand fra konkurrenterne
(Foto: Gripping Media ApS)

Løbet på Rudskogen køres den 21-22. juni, hvor også DTC-feltet er rejst op til vores norske naboer for at køre race.

Madbull Racing - www.madbull.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  • Ring Djursland
  • 01/06/14 - Ring Djursland - Citroen DS3 Cup
  •