Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Arbejdsweekend for Martin Andersen

Yokohama
SuperCup 

03/06/14 
Yokohama

Den sædvanlige suverænitet som har kendetegnet den unge midtjyde, lod til at være sat på prøve i den forgange weekend. I tidtagningen kørte Martin nogle opvarmnings omgange for derefter at returnere til pitten, for at gøre klar til at køre et par flyvende omgange, og forhåbentlig få sat en tid der kunne skaffe den blå Seat pole position til søndagens første heat.
 

Netop som Martin skyder afsted fra pitten bliver der sat safetycar ind, og tidtagningen køres herefter færdig i et tempo, der ikke tillod nogle rekord forsøg, og Martin må se sig slået af en anden konkurrent, nemlig Jacob Borum.


(Foto: KCJ FOTO)

Da starten gik til 1. heat var der længe kamp om første og anden pladsen mellem Martin Andersen og Jacob Borum, som havde fundet en del ekstra fart i bilen. Måske havde han fundet lige rigeligt, for med få omgange tilbage gav den aldrende Honda op, og kørte i pit med en defekt trækaksel. Dermed sikrede Martin sig det øverste trin på skamlen.

Andet heat skulle således startes fra en otte startplacering, og efter en stribe veltilrettelagte overhalinger kunne Martin i sidste sving overtage sejren fra Leidulf.


(Foto: KCJ FOTO)

Om det var sejrens forsvinden i det overståede heat der fik den norske kører til at miste besindelsen vides ikke, men i tredje heat påkører han Martin så venstre baghjul kører helt ud af sporing, hvilket var skyld i så meget tab i farten at det her kun blev til en fjerdeplads. Jeg syntes det er så irriterende og ærgerligt at tingene ikke kan afgøres på reel vis, men at man skal forøges kørt af banen. Når det er sagt så har vi, trods fjerde pladsen, hentet rigtig gode point, og kan nu holde en pause med ro i sindet - siger en skuffet og ærgerlig Martin Andersen.

Dog er der ikke helt ro i teamet, for om fire uger skal den blå Seat atter prøve kræfter i Speciel Saloon på Padborg Park.

- Andersen Motorsport


Læs mere om:
  • Martin Andersen
  • Ring Djursland
  • 01/06/14 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: