Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Både Team Sally og Team Zest sikkert i mål

12 Hours 
03/06/14 

Så blev 12 timers løbet i Zandvoort afsluttet med både Team Sally (Martin Sally, Peter Obel, Mads Christensen og Nanna Gøtsche) samt Team Zest (Ashley Woodman og Martin Gøtsche) sikkert over målstregen.
 


Team Sally

For Team Sally har løbet flasket sig igennem alle 12 timer, med undtagelse af en ødelagt køler som efterfølgende kostede dem 2. pladsen idet de blev pålagt 10 omganges straf for at skifte den, men kørerne klarede det alle godt og kørte rigtig gode og ens tider igennem det meste af løbet. Det var Nanna Gøtsche som kørte raceren over målstregen.


Team Sally


Zest Racecar Engineering

For Zest Racecar Engineering var løbet en udfordring, med mange ødelagte dele og en del tid i pitten, men de sidste 6 timer kørte faktisk smertefrit, hvor der også blev hentet omgange ind på de andre i deres klasse. Martin Gøtsche fik i alt 5½ times kørsel i bilen, hvor han fik indhentet en masse.


Zest Racecar Engineering

Så det to teams ser tilbage på en hård men fantastisk weekend med godt vejr og masser af race, hvor det Danske HM Motorsport løb med en fortjent sejr i A2 gruppen - Tillykke til HM Motorsport.

TecKart Racing
Steen Gøtsche


Læs mere om:
  • Zandvoort
  • 31/05/14 - Zandvoort - 12 Hours
  •