Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Klaus Hammer forsvarede sin DM føring

DM Rally 
03/06/14 

Det lykkedes for Klaus Hammer og Finn Thomsen med en klassesejre og en andenplads i divisionen at forsvare deres føring i DM serien i rally da tredje afdeling af mesterskabsserien blev afviklet i Hobro 30- 31 maj.
 

Holdet kører i gruppen for internationale 2WD biler og det er også her at mange af de unge dygtige kørere slår deres folder. Det var en hård omgang siger Klaus hammer - vi starter for langsomt på de første prøver og får simpelthen bank af de unge løver. Specielt Kim Madsen Peugeot 208 og Simon Larsen Citroën C2 kører bare stærkt og vi må erkende at vi ikke var skarpe nok fra morgenstunden og med vores fødselsattest, måske ikke så modige som de 2 andre, men så må vi bruge noget af vores rutine.


Nysum banen dannede ramme om Ecotech Rally Himmerland, hvor der også blev kørt to hastighedsprøver

Nysum banen dannede ramme om Ecotech Rally Himmerland, hvor der også blev kørt to hastighedsprøver.
Rutine blev der brug for på løbets sidste del, hvor feltet blandt andet gæstede en af de længste prøver i dansk rally, Lindum Skov 2 gange. Her kæmpede det rutinerede par sig tilbage, men ikke nok til at hente Kim Madsen og Hammer Motorsport ønsker Kim Madsen og Line Løkke tillykke med sejren.

Næste DM afdeling er allerede om 3 uger, 20-21 juni i Slagelse og der forventer vi en god kamp med specielt de 2 mandskaber, så må vi se om vi kan komme ud af røret fra morgenstunden siger Finn Thomsen.

Den aktuelle DM stilling
1. Klaus Hammer/Finn Thomsen Renault Clio III Sport 55 points
2. Kim Madsen/Line Lykke Peugeot 208 38 points
3. Claus Lisberg/Jacob Lisberg Citroën C2 R2 38 points
4. Jacob Jensen/Claus Kammersgaard Peugeot 208 30 points
5. Michael Ted McBride/Jan Jønck Ford Fiesta 26 points

Finn Thomsen
hammer-motorsport.dk


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Hobro
 • 31/05/14 - Hobro - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS