Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Lasse M. Sørensen klar til Ring Djursland

Yokohama
SuperCup 

30/05/14 
Yokohama

Den unge racerkører fra Hammel skal første gang prøve den svære bane
Godt en måned efter, at han skiftede sin lille gokart ud med en racerbil i fuld skala, er Lasse M. Sørensen klar til sin næste udfordring som racerkører.
Det sker, når han i weekenden deltager i anden afdeling af Yokohama Super Cuppen, som foregår på Ring Djursland.
 

”Jeg har ikke kørt på den bane endnu, men efter det, jeg har hørt, skulle det være en meget spændende bane med udfordringer, som ikke er på andre baner herhjemme, så det ser jeg frem til at prøve,” siger den 16-årige racerkører fra Hammel. ”Jeg har dog været ude på banen som tilskuer et par gange og har snakket med nogle, som har kørt der, og de siger, at den er meget speciel.”


(Foto: Lasse M. Sørensen)

Lasse M. Sørensens debut i Yokohama Super Cup bød på både op- og nedture, da han scorede en syvende- og en ottendeplads i de to løb, som han gennemførte på FDM Jyllandsringen. Men teknikken på den røde Volkswagen Polo drillede ham også.

”Det var bl.a. ABS-bremsen, som der gik ged i, for sensoren på et af hjulene var røget af, så når jeg trykkede på bremsen, blokerede den baghjulene. Dengang havde vi desværre ikke tid til at reparere det, fordi det skete kort før start,” fortæller Lasse M. Sørensen.

”Nu har vi forhåbentlig fået løst de problemer, som ramte os, så det ikke skulle ske igen. Om vi så har heldet med os denne her gang eller skulle være uheldige, er en anden sag.”

Den unge racerkører har en klar forhåbning om, at han skal slutte lidt længere fremme i feltet end ved debuten.

”Jeg har en nogenlunde klar idé om, hvor jeg skal ligge i feltet, så jeg vil sige, at hvis jeg kan køre en top 5-placering hjem, så er jeg tilfreds,” siger han.

Med venlig hilsen
Lasse M. Sørensen


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 01/06/14 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: