Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Christian 11er i finalen ved årets anden EM runde

Go Kart 
02/06/14 

Christian endte på en flot 11. plads, i en kaotisk finale, med masser af uheld. Efter en start, hvor han bliver klemt i et af de første sving, er han nede og vende på 27. pladsen. Herefter var det masser af speed og flotte overhalinger, som gjorde at han kunne krydse målstregen i årets anden EM finale som nr. 11.
 

Under alle sessioner har Christian haft rigtig god speed, på en bane som var helt ny for ham, og han glæder sig allerede til næste afdeling som foregår i Juli på banen ved Kristianstad i Sverige. Stor tak til Joakim Ward, som har leveret den konkurrencedygtige motor, som er nødvendig for at kæmpe med i toppen!

Daniel havde en weekend der absolut ikke udviklede sig som han ønskede. En teknisk defekt gav en dårlig tidtagning, og derefter var det op ad bakke. Det endte med et ”last chance” heat hvor han manglede 4 pladser for at nå finalen. Speeden var god, men heldet var ikke med denne gang. Daniel skal køre 3. afdeling af EM allerede om 14 dage på Genk, som ligger i Belgien.

Lundgaard Racing


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Daniel Lundgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS