Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Christian med i front - Daniel skal ud i ”last Chance”

Go Kart 
01/06/14 

Christian og Daniel Lundgaard deltager ved weekendens anden runde af CIK-FIA European FK og FK-junior mesterskaber i Zuera, Spanien.
 

Efter lørdagens kval heat er status for teamets kørere følgende:

Daniel havde grundet en fejl i powervalven, en rigtig skidt tidtagning, og måtte starte langt nede i feltet i alle hans kval heats. De 2 første heats blev kørt overblik, fornuft og god speed, og en 7er samt 9er var rigtigt godt for det samlede resultat, men desværre blev de sidste 2 heats en uheldig affære for den 15 årige kører, to konkurrenter kører sammen i starten og drifter på tværs af banen, lige der hvor Daniel befinder sig, han bliver ramt hårdt og skubbet ud i græsset, heatet bliver dog gennemført med kraftig bukket styretøj. Også i sidste kval heat var uheldet også ude, en styrestang brækker efter kontakt med en konkurrent. Dermed skal Daniel nu ud i ”last Chance” heatet søndag, hvor kun de 6 bedste går videre til finalerne.

Christian har haft rigtig god speed hele arrangementet, og en 12. plads i tidtagning, gav startpladser i 3. række i alle 4 kvalheats. Her leverede den unge kører noget super godt race, og kæmpede om de første pladser i alle heats, specielt i det sidste heat hvor han overhalede den vel nok stærkeste kører i år, Enem Ahmed, på sidste omgang udenom i et af de skarpe sving, gav stor respekt i feltet. Kun en påkørsel i 3 heat, hvor han blev spundet rundt i banens skarpeste sving, gav en irriterende 20. plads med i regnestykket, alligevel blev det samlet til en flot 15. plads og direkte adgang til finalerne, med følgende placeringer: 6er, 5er, 20er og 2er. Det bliver spændende at se, hvad det kan blive til i prefinalen samt finalen!

Lundgaard Racing


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Daniel Lundgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS