Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Lidt point til kontoen

Legend Car 
01/06/14 

Weekendens løb på Ring Djursland blev ikke til den store pointhøst for Frederik Nymark. Dog blev der scoret nogle point til det samlede mesterskab i Legend Cuppen.
 

Efter morgens træning var Nymark Racing klar til kvalifikationen. Det viste sig dog hurtigt at bilen ikke rigtig havde alle de omdrejninger som den burde have. Det betød at Frederik kun satte den 15. bedste tid og at han skulle starte weekendens første løb som nummer seks.


Kvalifikationen gik ikke helt som Frederik havde håbet på.
(Foto: Motorsporten.dk)

I tiden mellem kvalifikationen og første løb kæmpede teamets mekanikere med at løse problemet med bilen. Man var ret hurtig klar over at problemet skulle findes omkring det elektriske, så flere dele blev skiftet på bilen.


Bilen havde ikke alt sin motorkraft i første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kort efter starten var gået i dagens første løb, stod det klart at problemet med bilen ikke var løst. Bilens manglende motorkraft betød at Frederik gled ned gennem feltet og sluttede på et skuffende slutresultat som nummer fjorten.

Pausen inden søndagens andet løb blev igen brugt til at fejlsøge yderligere på Frederiks bil og her fandt man en løs stelledning som man var overbevist om var skyld i den manglende motorkraft på bilen.

I dagens andet løb skulle Frederik starte som nummer tretten. Bilen havde nu alle sine kræfter tilbage og Frederik kæmpede sig stille og roligt frem i feltet og sluttede på en fornuftig plads som nummer seks.


Frederik Nymark og Lars Vendelbo benyttede sig af et såkaldt "bumpdrag" for at komme hurtigere frem.
(Foto: Motorsporten.dk)

Da startplaceringerne til dagens sidste løb er bestemt af dagens tidligere resultater, betød det at Frederik skulle starte det tredje og sidste løb fra en tiende plads. Frederik får en ret god start og så starter der en herrekamp med tre andre konkurrenter, der ligger på pladserne fra fire til syv. Frederik når efter en omgang godt race at få kæmpet sig op som nummer fire, men Ring Djurslands grove asfalt i kombination med det varme sommervejr, får dækkene til at blive alt for varme.


Der blev kæmpet hårdt i dagens sidste løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

De varme dæk betød at Frederik ikke kunne forsvare sin fjerdeplads og sluttede dagens sidste løb som nummer fem.

Frederik og Nymark Racing var enige om at det var langt bedre at forsøge sig med en lejet bil og få hentet nogle af de point de havde håbet på, frem for slet ikke at stille op og slet ikke få nogle point. Nymark Racing vil endnu en gang takke Kevin og Klaus Verner for at give dem mulighed for at leje deres reservebil og dermed hjælpe Frederik til at kunne høste de ekstra point på Ring Djursland.

Efter sommerferien vil Nymark Racing endnu en gang tage til Ring Djursland hvor næste afdeling Legend Cuppen køres den 16. og 17. august.

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Ring Djursland
  • 01/06/14 - Ring Djursland - Legend Car
  •