Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Team Sally og Team Zest i Holland

12 Hours 
31/05/14 

Kvalifikation og starten af løbet
Der er dansk deltagelse ved 12H Zandvoort løbet i Holland. Og både for Team Sally og Team Zest har der været besværligheder indtil nu 3 timer efter starten.
 

Så er kvalifikationen samt de første 3 timer af 12 timers løbet i Zandvoort overstået.
Team Sally fik en godt start med kvalifikationen hvor teamets kørere alle kørte stabilt og nogenlunde ens tider som rakte til en flot 3. plads i deres klasse (A2).
Som løbet skred frem kæmpede Team Sally om placeringerne og endte om med at afslutte dagen som nr. 4 i klassen.


Team Sally
(Foto: Steen Gøtsche)

Team Zest hvor Martin Gøtsche kører, havde en svær start idet en af de i alt 3 kørere meldte fra, og derfor måtte de to tilbageværende, Martin Gøtsche og Ashley Woodman sande at de skulle dele løbet mellem dem.
I den fri træning havde teamet lidt problemer idet der gik ild i deres bremser, som så måtte skiftes, senere var de udsat for andre problemer som gjorde at de endte på en 4. plads efter de første 3 timer. Men Zest er klar igen til re-starten, hvor der er en del at kæmpe for.


Team Zest
(Foto: Steen Gøtsche)

Starten er nu gået (kl. 1000) og Team Sally måtte i pit allerede i starten med en ødelagt køler, men de er ude igen. Team Zest var udsat for en påkørsel, hvor køreren Ashley Woodman blev skubbet i muren og måtte ind for at skifte en af Seaten's 3 kølere, men de er også ude og køre igen.


Starten
(Foto: Steen Gøtsche)

Steen Gøtsche


Læs mere om:
  • Zandvoort
  • 31/05/14 - Zandvoort - 12 Hours
  •