Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3000 - International

Baumgartner til Coloni

Formel 3000 
08/10/02 

Formel 3000 - InternationalUngarske Zsolt Baumgartner kører i 2003 for Coloni Motorsport. Det bliver ungarerens nye team, da det viste sig at han ikke fik meget ud af opholdet hos 2001-mestrene Nordic. Blot ét point fik ungareren ud af en sæson.
 

Der er dog ingen tvivl om at Zsolt Baumgartner har masser af penge med i ryggen, og er på grænsen til at være støttet af staten. På Hungaroring var ministre og ledere fra banen mødt op til en pressekonference. "Vi er meget glade for at afslutte denne aftale. Vi er mere end stolte over at have en sådan talentfuld kører," siger Enzo Coloni der mener at Baumgartner er en af de mest talentfulde Formel 3000-kørere - hvilket han dog til dato aldrig har bevist.

Men nu får han chancen. Teamet sikrede sig fire sejre i denne sæson, primært med den Team Brask-støttede Giorgio Pantano.

Målsætningen for 2003 er allerede sat op - mesterskabet skal sikres!

Benji

Læs mere om:
  • Zsolt Baumgartner
  • Coloni Motorsport
  •