Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Dækrøg og underholdning på Ring Djursland

Diverse 
29/05/14 

I den kommende weekende køres der race på Jyllands næsetip
Tre uger efter at Danmarks bedste Road Racing-kørere skød årets sæson i gang på Ring Djursland, er det nu firhjulernes tur til at indtage Danmarks mest krævende racerbane. I den kommende weekenden afvikles Midsommerløbet på banen på Jyllands næsetip.
 

En af hovedattraktionerne bliver løbene for FirstStop Special Saloon Car. Det er Porscher, Ferrarier og BMW’er, som er i kamp med en række af de hjemmebyggede racerbiler, som også er kendetegnende for klassen. Der er garanti for masser af spændende race på den 1.752 meter lange bane.

Køreren, som har mest på spil, er Mikkel Overgaard Pedersen, Struer. Med sin Porsche 911 har den 17-årige vestjyde nemlig lagt sig i front for FirstStop Special Saloon Car-serien, og det er en føring, som han vil forsøge at forsvare på Ring Djursland.


Mikkel O Pedersen er den førende kører i SSC-klassen før løbet på Ring Djursland
(Foto: Alstrup)

Den store publikumsfavorit ved Midsommerløbet på Ring Djursland bliver sikkert OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. Op mod 30 racerbiler udformet som 5/8-dels kopier af de gamle Ford- og Chevrolet-modeller fra trediverne kommer til start på Ring Djursland, hvor de skal kæmpe om placeringer, point og pokaler.

Kenneth Jensen, Langå, er dobbelt forsvarende mester. Men han er kommet under pres i år. Godt nok indtager han før løbsweekenden på Ring Djursland andenpladsen i OK Mobil 1 Legend Car Cup, men den unge generation har sat ham under pres. Kasper H. Jensen, Hinnerup, har vundet halvdelen af årets seks gennemførte løb, og han fører meget naturligt årets mesterskab, men også unge knøse som Lasse Rolighed, Århus, Kevin Verner Jensen, Silkeborg, og Frederik Nymark, Hadsten, har vundet løbet i år.

De øvrige klasser ved Midsommerløbet på Ring Djursland er Formel Ford, Yokohama Super Cup, Yokohama 1600 Challenge, Citroën DS3 Cup og Danish Endurance Championship.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 01/06/14 - Ring Djursland - Citroen DS3 Cup
  • 01/06/14 - Ring Djursland - Formel Ford - DK
  • 01/06/14 - Ring Djursland - Legend Car
  • 01/06/14 - Ring Djursland - Special Saloon
  • 01/06/14 - Ring Djursland - Yokohama 1600 Challenge
  • 01/06/14 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
  • Midsommerløbet - Tidsplanen
  •