Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

First Stop SSC ryster Djursland

Special Saloon 
28/05/14 

I weekenden den 31. maj til 1. juni afholder First Stop SSC årets anden afdeling på Ring Djursland, og som sædvanlig kommer det ikke til at gå stille af. Med minimum 15 biler til start hvoraf flere har over 500 hk, og på den relativ korte og meget kuperede bane, så er der garanti for spændende dueller og fed race, og ikke mindst den fedeste lyd af potente racerbiler.
 

Ved åbningsløbet på Padborg Park var der flere af deltagere der kæmpede med diverse tekniske vanskeligheder, og det betyder, at det er den unge Mikkel Overgaard Pedersen der lige nu fører sammenlagt. Det er en position han har tænkt sig at kæmpe for at beholde, og undgår han tekniske problemer eller uheld så er det heller ikke urealistisk, selvom han uden tvivl vil blive presset ikke mindst af både Jørgen Hansen i Porsche og Christian Siepmann i BMW.

Det bliver sæsondebut for flere deltagere, ikke mindst Frederik Holm i hans Renault Megane Trophy i SP divisionen. Sidst Frederik var afsted med sin egen Renault var til åbningsløbet på netop Ring Djursland i 2013, hvor han desværre endte på taget. Noget han satser på ikke sker i år. Der er lavet diverse forbedringer på bilen, så det bliver ganske spændende at se hvor langt op i feltet han kan komme.


Sidst Frederik Holm var på Ring Djursland endte han på taget
(Foto: Keld O. Dohm)

Klaus Nielsen er debutant i First Stop SSC, og han kommer med en helt nybygget BMW M3 E36, med en V8 motor i. Planen var også at stille op på Padborg Park i starten af maj, men desværre kunne trækaksler og bagtøj ikke holde til den kraftige motor, og derfor bliver det først til sæsondebut nu. Klaus Nielsen kender banen ganske godt, og han har kørt rigtig mange omgange på den, men altid på 2 hjul, så det er første gang han skal prøve kræfter med den snævre bane i en bil. Lige nu er der ingen der ved hvordan han vil klare sig i det skrappe felt, men mon ikke der bliver holdt lidt øje med ham.

Tidsplanen med forbehold for ændringer for First Stop SSC på Ring Djursland ser således ud:

Lørdag den 31. maj:
Kl 09:35 Træning 15 min
Kl 15:10 Tidtagning 15 min

Søndag den 1. juni:
Kl 09:35 Heat 1 18 min + 1 omgang
Kl 12:10 Heat 2 18 min + 1 omgang
Kl 15:00 Heat 3 18 min + 1 omgang

Som sædvanlig er der mulighed for at komme helt tæt på nogen af Danmarks absolut fedeste racerbiler i paddocken, og kørerne glæder sig til at byde velkommen til race i bakkerne.

First Stop SSC, www.specialsalooncar.dk
Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 01/06/14 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her