Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh: ”Jeg er klar til et hattrick”

DM Rally 
27/05/14 

Der er en DM-føring, der skal forsvares, når Ib Kragh sammen med sin co-driver Mie Petersen i slutningen af maj stiller til start i årets Ecoteck Rally Himmerland, som får base på Nysum-banen nord for Hobro. Årets to første DM-afdelinger gav nemlig sejre til makkerparret i den hvide og blå Peugeot 207 Super 2000.
 

”Jeg er klar til et hattrick. Bilen er klar og så må vi se, om vi kan få det til at lykkes i løbet,” siger Ib Kragh, som flere gange har været til start i det nordjyske løb.

”Jeg glæder mig til at deltage. Jeg har endnu ikke set de hastighedsprøver, vi skal køre, men navnene på nogle af de hastighedsprøver, som ikke var med i sidste års løb, ringer en klokke fra dengang, hvor jeg kørte sammen med Freddy Pedersen.”


Det er et hattrick som Ib Kragh og Mie Petersen jagter

2013-udgaven af Ecoteck Rally Himmerland blev en stor skuffelse for Ib Kragh og Mie Petersen, da de måtte udgå med en ødelagt motor.

”Jeg håber, at arrangørerne har tænkt sig om med de mange motorhavarier, som der var i løbet sidste gang,” siger Ib Kragh. ”Jeg håber, at der bliver sat nogle chikaner op, for med det deltagerantal, der er i DM-feltet i år, skal vi nødigt have det halveret. Det er ikke så meget for at bremse konkurrenter med hurtige biler. Det er også et spørgsmål om økonomi i feltet, og så er der kun kort tid til det næste DM-løb i Slagelse.”

Ib Kragh og Mie Petersen har i kraft af sejrene i årets to første DM-løb en solid føring i kampen om Danmarksmesterskabet, og den skal forsvares.

”Det ville være rart at have et godt forspring inden det næste løb i Slagelse,” lyder målsætningen. ”Jeg er ikke bange for gruppe N-bilerne, og sidste år fik de mange klø i løbet. Men der er også en trussel i Christian Jensen, som jo er ved at få sin nye bil ind under huden. Men selvfølgelig kan jeg slå ham.”

Ecoteck Rally Himmerland får også udenlandsk deltagelse i form af Jan Becker, som Ib Kragh flere gange har kæmpet mod i ADAC Wikinger Rallye.

”Det kan godt ske, at Jan Becker kan køre stærkt, men han er i hvert fald ikke på hjemmebane,” siger Ib Kragh. ”Ham vil jeg nu ikke spekulere på, for han kan ikke tage DM-point. Det er mere Tim Svanholt, Steen Andersen, Christian Jensen og så nok også Max Christensen, når han nu er på hjemmebane. Jeg kan køre taktisk, hvis jeg vil. Det overvejer jeg, når jeg ser de første prøver. Hvis ikke jeg kan vinde, vil jeg kæmpe med om topplaceringerne.”

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Mie Petersen
  • Hobro
  • 31/05/14 - Hobro - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: