Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Er klar til Ring Djursland

Special Saloon 
27/05/14 

Martin Vedel Mortensen fra DK Motorsport håber på nyt godt resultat
Weekenden den 31. maj-1. juni byder på den næste opgave for DK MOTORSPORT og Martin Vedel Mortensen. Her skal mandskabet i den hurtige Opel Corsa til start på Ring Djursland, hvor anden afdeling af årets mesterskab i Special Saloon Car skal køres.
 

”Det er en god bane, og jeg klarede mig godt på den sidste år,” siger Martin Vedel Mortensen. ”Det går lidt til højre, lidt til venstre – en rigtig snoet bane – og det plejer at gå meget godt for os. Der er nemlig ikke så lange langsider, så de større biler vil ikke vinde så meget i forhold til os, sådan som de gjorde det på Padborg Park.”


Martin Vedel Mortensen er klar til Ring Djursland

Sæsonpremieren fandt netop sted på den sønderjyske bane, og det blev en sæsonpremiere med blandede resultater.

”På Padborg Park havde jeg farten til at vinde, så målsætningen er at køre de point ind, som jeg kan og så vinde alle tre løb,” siger den fynske racerkører.

”Jeg vil prøve at køre så stærkt som muligt og så prøve at lave så gode starter som muligt. Det var ikke så godt de sidste gange på Padborg Park, hvor jeg tabte lidt til Christian Vejby. Jeg vil prøve at se nogle videooptagelser igennem og se, hvor jeg skal forbedre. Men helt klart skal jeg lave nogle hurtige starter og så se at få vundet heatene.”

Mens Martin Vedel Mortensen forbereder sig mentalt og fysisk til løbene på Ring Djursland, har teknikerne fra DK MOTORSPORT også været i fuld sving.

”Det er den normale servicering og klargøring af bilen, som de har været i gang med,” siger han. ”Vi stiller op med samme setup som til Padborg Park-løbet.”

DK MOTORSPORT
Per Johansen


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 01/06/14 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her