Svær weekend ved RMC4 på Als for Frederik Vesti

Go Kart
27/05/14

I den forgange weekend blev der i Sønderjylland nærmere bestemt Als, kørt 4 afdeling af den danske Rotax serie. Weekenden skulle vise sig at blive meget svær for Frederik Vesti, da weekend var præget af manglende fart

Fredagen op til løbet stod på træning, her viste Frederik god fart og var i træningerne blandt de hurtigste. Lørdagen skulle der køres 4 træninger, 1 tidtagning og 3 indledende heats. I de 4 morgen træninger viste det sig hurtigt at Frederik manglede fart, og måtte bøvle med en kart der slet ikke kørte som han gerne ville have det. Den manglende fart fortsatte i den vigtige tidtagning hvor han ”kun” var i stand til at køre en 5. Plads hjem. Dette betød at han kunne starte sine indledeheats fra 5. Startposition. I de efterfølgende indledeheats blev han 3, 3 og 4 dette rakte til en startplacering som nummer 3 til finale 1 og pre-finalen som skulle køres om søndagen. Et lidt frustrende resultat for Frederik, der kæmpede hårdt med gokarten.

Søndag stod på en warmup, en finale 1, en pre-finale og den afgørende finale. Problemerne fortsatte i warmup’en, og teamet havde over natten stadigvæk ikke løst problemet. Dog var det blevet lidt bedre til finale 1 hvor Frederik kunne køre en 2. Plads hjem. Pre-finalen blev endnu et skridt tilbage og den manglende fart viste sig for alvor igen, da Frederik kun var i stand til at kører en 4. Plads hjem. Frederik Vesti kørte en flot finale, hvor han startede fra 4. Start position men kørte over målstregen som nummer 2. Dog var der af uvisse årsager alvorlig mangel på fart. Teamet prøvede i løbet af weekenden, utallige forskellige opsætninger til gokarten men ingenting ville virke. Derfor er teamet tilfredse med at slutte af med en 2. plads, så mange problemer er bare med til at give teamet ekstra blod på tanden til næste afdeling.

Der skal lyde en tak til RS-Competition for endnu en hyggelig weekend.

Næste gang Frederik Vesti kan ses i aktion, er allerede i den kommende weekend hvor han vil deltage i Kf-Junior ved 5 & 6 afdeling af Dansk Super Kart i Grindsted. Grindsted var den bane hvor Frederik kørte sine første omgange i en gokart, så Frederik har høje forventninger til løbet, og vil gøre alt for at forsvare sin føring i serien.