Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Martin og Nanna Gøtsche til 12H i Zandvoort.

12 Hours 
27/05/14 

Weekenden den 30-31 Maj skydes 12 timers Endurance løbet i gang på banen i Zandvoort.
Martin og Nanna Gøtsche som tidligere har deltaget i Danish Endurance Championship samt andre langdistance løb m.v. deltager begge i weekendens løb, men bare for hvert sit hold.
 

Nanna deltager med Team Sally Racing hvor hun får følgeskab af Martin Sally, Peter Obel og Mads Christensen i en af Sally’s små men hurtige Renault Clio racere i klasse A2. Team Sally stiller, som altid, med perfekt klargjort racer og udstyr, samt med en stor flok rutinerede hjælpere.

Martin deltager i det Engelske team ZEST Racecar Engineering hvor han skal køre sammen med Simon Deaton (UK) og Gary Coulson (UK) i en Seat Leon Supercopa i klasse A3T. Team ZEST har brugt de seneste mange uger på at gøre raceren klar med nyrenoveret motor og gearkasse.

Løbet i Zandvoort har på nuværende tidspunkt 53 deltagende biler med kørerbesætninger svingende på mellem 3 og 5 kørere. Klasserne spænder over biler med mellem 1600 og 6200 ccm motorer og med kørere fra mange forskellige lande, specielt er Danmark rigtig godt repræsenteret med i alt 17 kørere.

Vi vil løbende bringe opdateringer omkring løbets udvikling, men ud over det kan løbet følges på: live.24hseries.com

TecKart Racing
Steen Gøtsche


Læs mere om:
  • Zandvoort
  • 31/05/14 - Zandvoort - 12 Hours
  •