Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Podiepladser i stribevis til danske racerkørere

Diverse 
27/05/14 

Weekenden 24 – 25. maj blev igen en produktiv dag for dansk bilsport. Både i Europa og USA hjemtog vore kørere meriterende placeringer i betydningsfulde løbsserier, og i Monacos Formel 1 Grand Prix leverede Kevin Magnussen en stor indsats.
 

Den danske McLaren-pilot lå længe til at slutte på sjettepladsen, men en påkørsel fra en konkurrent i løbets slutfase betød en placering som nr. 10 i mål.

Ligeledes i Monaco gentog Marco Sørensen bedriften fra sidste år, og sluttede på en flot andenplads i World Series løbet, der blev afviklet umiddelbart inden Formel 1 løbet.


Marco Sørensen på podiet i Monaco

På Lydden Hill i England besatte Ulrich Linnemann andenpladsen i finalen af anden runde af EM i rallycross Super 1600. Linnemann er ligeledes på andenpladsen i den samlede stilling.

På Lausitzring forsvarede Mikkel Jensen sin samlede føring i ADAC Formel Master. Det skete bl.a. ved to tredjepladser i rundens tre løb.

Ligeledes på Lausitzring hentede Nicolai Sylvest karrierens hidtil bedste resultat, da han besatte tredjepladsen i den første af rundens tre løb i ATS Formel 3 Cup. I de to efterfølgende blev det til en fjerde- og sjetteplads.

Endelig sluttede Christina Nielsen på andenpladsen i afdeling af den amerikanske Porsche GT3 Cup. Løbet blev kørt på banen i Lime Rock.


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Kevin Magnussen
  • Marco L. Sørensen
  • Mikkel Jensen
  • Nicolai Sylvest
  • Ulrik Linnemann
  •