Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Nicki Petersen opfyldte sin målsætning for byløbet i Aarhus

DTC 
21/05/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNicki Petersen, der sidste år vandt rookie-mesterskabet i DTC, kørte tre forrygende racerløb i weekendens DTC-afdeling i Aarhus og høstede gode point til mesterskabet, hvor den unge racerkører er på fjerdepladsen.
 

”Det var en fantastisk weekend, og jeg er vild med at køre race her i Aarhus”, fortalte en glædestrålende Nicki Petersen efter søndagens tredje og sidste motorløb.

Det var andet år i træk, at Danish Thundersport Championship lagde vejen forbi Classic Race Aarhus og efter åbningsløbet, hvor Nicki Petersen hjemtog en podieplacering, var weekendens målsætning at fuldføre alle tre racerløb på pointgivende positioner.


Nicki Petersen
(Foto: Dennerphoto.dk)

”Jeg havde kvalificeret mig som nummer ni, efter vi savnede effekt i motoren på grund af defekt generator. Jeg fik en god start i løb 1, og kunne holde mig ude af det tumult, der opstod omkring mig. Men det er svært at overhale i Aarhus, og jeg sluttede på sjettepladsen,” fortæller Nicki Petersen om lørdagens løb 1.

Sjettepladsen dannede grundlag for startpositionen frem mod løb 2 søndag, hvor Nicki Petersen igen kommer godt fra start, og vinder to pladser i starten. Men umiddelbart bag den 19-årige midtjyde presser veteranen John Nielsen voldsomt på, og det lykkes for sidste års sølvvinder at generobre fjerdepladsen og overlade femtepladsen til Nicki Petersen.

”Resultatet af løb 1 og løb 2 betød, at jeg skulle starte P6 i tredje og sidste løb. Jeg vandt en plads i starten, og gennem løbet har jeg en lang duel med Anders Fjordback, der sågar påkører mig i en nedbremsningsduel, men heldigvis uden følgeskade for mit vedkommende,” forklarer Nicki Petersen om det højdramatiske racerløb, der ender med weekendens anden sjetteplads.

”Vi gennemførte alle tre løb her i Aarhus, endda med gode point til mesterskabet, og det var målsætningen for os (Danpor Motorsport, red.). Jeg er på fjerdepladsen i mesterskabet, og mit fokus hele sæsonen er fortsat at gennemføre alle løb og samle gode point sammen til den samlede stilling,” slutter Nicki Petersen .

Næste afdeling i DTC køres på Rudskogen i Norge den 21.-22. juni.

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Nicki Petersen
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 18/05/14 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •