Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Kasper H. Jensen ny mand i front for Legend Car Cuppen

Legend Car 
20/05/14 

Den sjove racerklasse underholdt ved Classic Race Aarhus
For andet år i træk var OK Mobil 1 Legend Car Cuppen på plakaten ved Classic Race Aarhus, og ligesom ved premiereløbet i 2013 leverede klassen både spændende og underholdende race på den østjyske gadebane.
 

Weekendens triumfator blev Kasper H. Jensen, Hinnerup, som ikke blot vandt to af de tre løb, der blev kørt på den 2,6 kilometer lange bane. Han var også hurtigst i tidtagningen, og han scorede dermed så mange point, at han kunne overtage føringen i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen fra Frederik Nymark, Hadsten. Frederik Nymark var en af de andre toneangivende kørere ved Classic Race Aarhus, men samtidig også en af de uheldige. Under kampen om de forreste pladser i klassens andet løb ramte den unge kører en af banens chikaner, hvilket udløste en saltomortale og en tidlig fyraften for ham.


Kasper H. Jensen vandt to af de tre løb for OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, som blev kørt i forbindelse med Classic Race
(Foto: Jørn Bonde)

Gadebanen og ikke mindst de betonelementer, som omkransede banen, krævede i øvrigt en del ofre. Under lørdagens heat kom Jonas Kempel Christensen, Ørum Djurs, således for tæt på banekanten i rundkørslen ved Marselisborg Slot, og da hans racervogn derved pludselig stod bomstille i idealsporet, udløste den et sandt harmonikasammenstød, som også kostede den videre deltagelse for Mogens Tønder, Rødding, Anders Eriksen, Hadsten, Lars Mogensen, Silkeborg, Torben M. Sørensen, Herning, Per Brink, Vejle, og Kim Petersen, Hadsten.

Men bilerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen er solide, og deltagerne hører ikke til blandt dem, som giver op på forhånd, så alle biler på nær en enkelt blev gjort klar igen til klassens andet løb ved Classic Race Aarhus.

Næste afdeling af OK Mobil 1 Legend Car Cup køres på Ring Djursland den 1. juni.

OK Mobil 1
Driftsforeningen Padborg Park

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 18/05/14 - Mindeparken (Gadeløb) - Legend Car
  •