Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

Dansk sejr på Imola

ELMS 
19/05/14 

Ikke nok med at danske Formula Racing kørte sig til pole position ved ELMS afdelingen på Imola banen i Italien. Nej, man gjorde arbejdet helt færdigt.
 

Det var lidt en fest i al fordragelighed det danske team Formula Racing kunne holde efter 4 timers kørsel på Imola banen i Italien søndag. Lørdag havde man sikret sig pole position i GTC klassen i European Le Mans Series. Og søndag gjorde man arbejdet færdigt.

Løbet er afsat til at vare 4 timer og vinderen af løbet var også tæt på ved målstregen. 4:00'04.690 lød vindertiden på. Formula Racing kom i mål i tiden 4:01'22.763. Det rakte til en generel placering som nummer 13 og hvis - hvis man havde været et minut hurtigere var man såmænd havnet i Top 10. Men en klassesejr i GTC klassen små 10 sekunder foran nummer 2 i klassen, er også værd at tage med hjem for Johnny Laursen, Mikkel Mac og Andrea Piccini. Andrea Piccini afløste Jan Magnussen der gjorde rent bord i forbindelse med CRAA arrangementet i Aarhus.

Teamet før nu GTC klassen efter to afdelinger og Johnny Laursen og Mikkel Mac fører mesterskabet for kørere i GTC klassen. Næste afdeling i ELMS serien køres på Red Bull Ring i Østrig d. 20. juli.

Den anden bil med dansk kørerrepræsentation i form af Mads Rasmussen blev nummer 24 sammenlagt og nummer 6 i GTC klassen.


Læs mere om:
  • Imola
  • 18/05/14 - Imola - ELMS
  •