Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

Imola - kvalifikation

ELMS 
18/05/14 

To danske kørere på pole position på Imola banen i Italien. Det er Mikkel Mac og Johnny Laursen der sammen med den kører i bilen Piccini stod for den bedrift.
 

I European Le Mans Series sæsonen 2014 er man nået til Imola og her er der kørt kvalifikation. Først og fremmest blev det til pole position til Mikkel Mac, Johnny Laursen og Piccini der afløser Jan Magnussen i denne weekend. Teamet deltager i GTC klassen hvor der dog ikke var mere end lige knap 0,3 sek. til nummer 2 i klassen. Men der imellem er der ikke mindre end 3 biler fra GTE klassen så det er tæt.

Mikkel Mac og co. starter på en generel placering som nummer 19, hvor det andet danske islæt ELMS starter som nummer 36 over 4 sekunder efter Mac og co. Her er det Mads Rasmussen og Ilya Melnikov der sidder i bilen.


Læs mere om:
  • Johnny Laursen
  • Mikkel Mac
  • Imola
  • 18/05/14 - Imola - ELMS
  •