Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Kasper H. Jensen klar til Classic Race i Aarhus

Legend Car 
17/05/14 

Kasper H. Jensen der i år skal køre med i OK Mobil1 Legend car serien fik en fantastisk start på sæsonen, på Padborg Park, på trods af at han måtte udgå af 3. heat med problemer med koblingen. Inden da havde han dog fået bevist at han godt kan være med i toppen af feltet, da han satte 2. hurtigst tid i tidtagningen, vandt et heat og blev nummer to i det andet. I alle heat satte Kasper hurtigste tid, så speeden var god.
 

Efter løbet, på Padborg Park, har der i teamet været en summen af aktivitet idet vi har faet den nye legend car hjem. Alle har deltaget på fuld kraft for at få bilen klar til Classic Race i Aarhus.


(Foto: KHJ Racing)

Kasper skal deltage i Classic Race for første gang og det er selvfølgelig en spændende udfordring da der jo ikke har været mulighed for at teste på banen. Kasper H. Jensen og teamet er klar til at tage udfordringen op og ser frem til nogle spændende dage med masser af godt race, forhåbentlig godt vejr og hyggeligt samvær med sponsorer, venner og familien.

KHJ-Racing


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 18/05/14 - Mindeparken (Gadeløb) - Legend Car
  •