Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

God start for Daniel Lundgaard til EM

Go Kart 
13/05/14 

Det har været nogle rigtigt gode dage på La Conca banen i det sydlige Italien, hvor den første afdeling af EM blev afviklet.
 

Christian kørte nogle flotte kval heats, hvor han kørte sig op fra startposition 13 til 4-5-10, samt havde en udgået pga en påkørsel. Havde han bare fået en top10 i dette heat, ville det have betydet at han lå 7'er samlet. Utroligt flot præstation blandt verdens bedste i hans første sæson i KFJ.

Til finalen skulle Christian starte på yderbanen som nr 20, og allerede i første sving var det hele slut, da han fik et ordentligt skub bagi, og blev sendt af banen med bukket styring. En ærgerlig afslutning på en ellers meget positiv uge, hvor han kørte nogle super flotte heats, og kæmpede oppe foran.


Daniel Lundgaard
Daniel havde speeden fra første meter, men lidt drillerier med karburator som ændrede sig, gav lidt udfordringer igennem heats og prefinale. Han skulle starte 23'er i finalen, og her kørte han det bedste løb han nogensinde har præsteret. Med stort overblik, hurtige beslutninger og rigtig god fart, fik han kørt sig op til en 12. plads, også her blandt hele verdenseliten. En utrolig flot præstation, ovenpå en masse modgang i starten af året, hvor materiellet har drillet, og reduceret meget af kørslen. Daniels præstation var nærmest som en sejr, og hen over hele distancen, var der kun få som kørte hurtigere, hviket giver stor optimisme til de kommende løb i EM serien.

Lundgaard Racing tester med Ward Racing på Zuera 22-23 maj, og vi glæder os alle til at vise flaget snart igen.

Lundgaard Racing


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Daniel Lundgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS