Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Første podie til Nicki Thiim i 2014 sæsonen af ADAC GT Masters

ADAC GT
Masters 

13/05/14 

Den anden løbsweekend af 2014 sæsonen i ADAC GT Masters, sluttede søndag med en tredjeplads til den unge dansker. Men Nicki Thiim var også yderst tilfreds med en 5. plads fra lørdagens løb.
 

Kraftig regn forårsagede fredag ​​aften, at kvalifikationen forud for lørdagens løb måtte udskydes næsten en time. Her blev udfaldet for Nicki Thiim og holdkammerat Fabian Hamprecht desværre kun en 11. startposition. Kvalifikationen der skulle afgøre startpositionerne til søndagens løb, blev udsat til lørdag morgen på grund af vejrforholdene. Her lykkedes det Nicki Thiim at køre sin Audi R8 LMS ultra til en andenplads.


Nicki Thiim / Fabian Hamprecht
(Foto: Natascha Theisen)

Sæsonens tredje løb i blev startet under meget våde forhold lørdag eftermiddag. Fabian Hamprecht, der skulle køre bilen fra starten af dette løb, kæmpede sig vej på til en 8. position, før han videregav sin Audi R8 LMS ultra til Nicki Thiim. Den unge dansker lagde pres på modstanderne og kørte sig nogle pladser videre op gennem feltet, hvorved Nicki Thiim og Fabian Hamprecht sluttede løbet på en 5. plads.

Ved søndagens løb, var det Nicki Thiims tur til at stå for starten, fra anden position. Her måtte han dog se sig slået af Jaap van Lagen, og faldt tilbage til tredje position, som han holdt gennem resten af den første halvdel af løbet, indtil han videregav bilen til Fabian Hamprecht.


Nicki Thiim / Fabian Hamprecht
(Foto: Natascha Theisen)

I silende regn lykkedes det for Nicki Thiims unge "Co-pilot" at holde denne tredje position til slutningen af ​​løbet, og kunne dermed sikre dem en plads på podiet.

"Det var en perfekt weekend for mig og mine teamkolleger. Og selv om vi var uheldige ved kvalifikationen til lørdagens løb, så fik vi vist at hastigheden er der. Og placeringen på podiet i dag, er en bekræftelse af dette. Min unge holdkammerat, Audi og hele holdet gjorde bare et super godt stykke arbejde, "sagde Nicki Thiim efter søndagens løb.


Nicki Thiim / Fabian Hamprecht
(Foto: Natascha Theisen)

Om blot 14 dage, den 23. - 25. maj, køres sæsonens 5. og 6. løb i ADAC GT Masters på Lausitz Eurosopeedway.

"Jeg ser frem til denne bane. Nu må vi lige vente og se, hvordan det hele falder på plads, og hvordan vores Audi passer til banen. Men jeg tror, ​​at vi vil have tempoet til at være med i front."


Nicki Thiim
(Foto: Natascha Theisen)

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Zandvoort
  • 11/05/14 - Zandvoort - ADAC GT Masters
  •